lauantai 29. maaliskuuta 2014

Keppiprojekti ja ACEkisat

Jau...
Daamin kanssa pitäis sada noi kepit nyt viimeisteltyä. Ollaan niinku hauduteltu ja tehty tätä prosessia hitaasti mutta varmasti. On ollu pitkiä taukoja ja ne keppitreenikerrat, tuntuu, että voi laskea kahden käden sormilla. Hyvin tuntuu edistyneen vaikka pitkiä taukoja on ollutkin. Tarkotus on ollut edetä hitaasti kun kiire niiden kanssa ei todella ole ja ihan kropankin kannalta mitä me tehdään valmiilla kepeillä kun en halua vielä niitä kehitysvaiheen takia tehdä. Nyt kuitenkin uskon, että pikkuhiljaa koitetaan saada ne kiinni. Kesällä ei ole mahdollisuutta treenata kujilla joten olis hyvä valmistaa ne nyt, kesällä jos halajaa epiksiä käymään niin vois olla hyötyä..:)
Perjantaina pikkutreeni keppejä radan osana Daamille. Kaikki kulmat ja vauhdit onnistu mainiosti, super super! Asento on hyvä ja fokus eteen.
Diivan kanssa kokeiltiin ihan lauantain kisojen varalta että miltä tuntuu, vähän keppien avokulma tökki.

Lauantai päivä meni Kuopiossa kisaillessa. Me ei Diivan kanssa oltu yhtään samassa moodissa, ei oikein menty synkassa..:D En yhtään ihmettele kun treenattu ei olla kuukauteen kuin ehkä kahdesti ja olihan neiti kaks viikkoa porukoilla. Eka rata ihan kaameeta, toka rata melko ok, ja vika rata kaameeta mutta osasin jo ottaaa vähän rennommin kun tajusin, että tätä tää nyt on..:D Hasardia kun ihan kuin puhuttais koiran kanssa eri kieltä..:D Ihan kuin oltais tekemässä eri asioita siellä radalla..:D Ja Diiva on vähän semmonen ettei se tee mitään ilman käskyä joten aikamoiseks koomaamiseks esteiden välissä se meni..:D Mä ajattelin että suoritetaan esteitä ja Diiva ei oikeen tienny mihin päin pitäis mennä..:D Vika rata ihan samanlaista, yritän ohjata mutta kun ei se lähe niihin, annoin käskyä aina toiselle esteelle ku koira oli lukinnu toisen esteen ja sit vaan yritettiin saada jostain kiinni..:D Onneks onnisti ja saatiin ihan jees loppupätkä. Voihan meijän touhua <3 Ei haittaa, aikamoista höntsäagia se on ollunna.

Tänään sunnuntaina ajattelin pyyhältää keppitreeneihin.

Diivan pentu Miina (Caraydan Lillet) esiintyi eilen hienosti Elena Ruskovaaralle ryhmänäyttelyssä. Tuloksena sileä ERI ja arvostelu meni näin "Erinomainen tyyppi. Vauhdikas käytös. Päässä hyvä mittasuhteet, mutta kokoa saa tulla lisää. Hyvä kaula, sopivat kulmaukset. Tilava runko. Tarpeeksi raajaluustoa. Liikkuu reippaasti. Etuaskel on vielä pentumaisen kauhovaa. Hyvä karva. Erinomainen käytös.". Hieno pieni! Ne on mun silmään niin sopusuhtasia ja nättejä, mutta koon puolesta tulevat tuskin koskaan mainetta niittämään näyttelykehissä, mutta se ei liene kenenkään päätavotteissa näiden osalta..:D

torstai 27. maaliskuuta 2014

Reissailun jälkeen Joensuussa taas

Äijä ja tosiäijä..;)
Perjantaina hurautettiin nuorison (Daami ja Ralph) kanssa Uuteenkaupunkiin. Matka oli aika mutkatonta niin junassa kuin bussissakin. Ralph haluaa kaikkia morjenstaa ja Daami koittaa välillä kommentoida tuijottajia.
Raffeli oli niin ihana ja helppo kyläläinen, oli kotonaan kaikkialla mihin vaan asetuttiin. Lauantai meni ihan relatessa kaiken häsellyksen keskellä, tai itsellä lähinnä kaikkien koulu- ja työjärjestelyiden, matkojen, koulujuttujen yms. häsellystä.

Sunnuntaina Ralphin porukat tuli noutamaan pikkupojua. Keli oli karsea, lunta satoi isoja hiutaleita. Tyydyttiin menemään metsälenkille treenailujen sijaan, mutta metsäily sopii aina, kelillä kuin kelillä. Kiva päivä oli viettää hyvässä seurassa koiraillen. Pitäis enemmän koittaa nähdä pentusia ja heidän perheitä. Jos kesällä kerkeis..:)

Onks tää sitä vonkausta?
Työhaastattelu tuotti tulosta ja nyt on ehkä lähinnä omaa alaa olevaa kesätyötä tiedossa, mitä nyt voi opettajaopiskelija saada. Lastensuojelutöissä siis kesä, saa nähdä miten alkaa rullaamaan..:) Tiistaina suhattiin Laitilaan treenaamaan. Ensin metsälenkkeiltiin ja sitten treenattiin pikkukivaa. Daami teki takaaleikkausta aan alla olevalle putkelle ja opetteli lukemaan mun valssia toisen esteen takana. Diivan kanssa oli rytmi hukassa..:) Puolivalssi oli löysä, tuo kun yleensä kääntyy niin hyvin niin nyt tuntu vähän väljältä ohjauksen ja reaktion suhde. Diiva ei niin lukitse ja lue ja suorita esteitä ohjaamatta, toisin kuin Daami joka tekee kaikki mitä edessä näkyy, se kun on opetettu niin pienestä asti. Diiva tarvii käskyn kaikkeen..:D Tuntu vähän raskaalta taas, ennen kun saadaan paremmin treenejä alle. Kisoja on nyt sen muruhiiren kanssa tiedossa ihan kivasti ennen kesätöiden alkua, kolmivuorotyössä ei tiedä miten saa sumplittua vuoroja.

Freeeze!
Keskiviikkona ajeltiin Joensuuhun. Daami sai metallihäkin autoon ja kesän saavat treeneissä odotellessa viettää metallihäkissä, ni saa ihan luottavaisin mielin jättää, ei tarvi pelätä että Diiva syö turvavyöt, repii ikkunan lämmitinjohdot tai metrin tiivistettä. Daami oli aika viritetty kun pääs Joensuussa pidemmälle kävelylenkille ja vielä vapaaksi, meinashan se sitten heti juosta auton alle. Ei mitään kuuloa, ei mitään reaktiota. Olis pitäny tajuta että se on ihan energinen ja virittyny, eikä päästää irti. Se oli koko päivän ollu tosi ärsyttävä, riehunu ja riekkunu ja purru mua kun pakkasin autoa, pompannu päin takaluukkua ilman lupaa ja autossa jossa takakontissa ei ole koirien paikka. Nooh, huonoja päiviä tulee. Muuten on menny taas niin kivasti, kunhan vaan hyväksyy ne Daamin rajat millä eletään, on tää ihan kivaakin..:D



Potku kriittisiin osiin..:D


keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Agilitilätiä

Viime sunnuntaina kävästiin hallilla ensin treenaamssa vähän aksajuttuja ja sen jälkeen jäätiin näyttelytreeneihin.
Daami treenas kujakeppejä ja keinua, muutaman valssiharjotteen lentävällä lelulla ja yks 5hypyn pätkä missä välissä takaa lähetys ja leikkaus. Kepit oli hyvin muistissa, kauhee homma niitten opettamisessa kun ei koskaan muista miten kapealla kujalla kuukaus sitten on tehnyt. Alotan aina pidemmän tauon jälkeen vähän avonaisemmalla, sitten kavennan. Ihan fiksua suorittamista ja neitonen tykkää ja irtoaa kyllä niille. Pitäis enemmän treenata, vaikkakin hyvä vähän pidättäytyä nyt kun alkaa kavenemaan kuja ja liike alkaa tuntua selässä. Mutta en tiiä miks tulee niin harvoin tehtyä. Ehkä siks kun ollaan nyt reissattu kotona ja täällä, ja kotona ei oo kujia joilla treenata. Pelottaa vähän saanko ennen kesää niitä kuosiin, jos en, niin me ei sit kisata. Ei meillä kyllä ole tarkotuskaan ollut, mutta olis se kiva joku käydä juoksemassa, ehkä tyydytään epiksiin.
Keinu on hyvä, nostin jo matalalta reippaasti ylemmäs ja neiti tekee hienon suoritteen.
Ralph treenas kans valssilla kääntymistä ja kyllä se vähän hämmentää. Varmuutta toistojen ja palkan jälkeen.


Näyttelytreeneissä Daami oli kehittyny vaikkei olla treenattu..:D Viimeks näyttelyssä 2.2 ollaan moista tehty ja seuraava näyttäytyminen olis 6.4. Ei valittamista. Ralphilla onnistu myös hienosti. Liikkuminen on hyvää, seisomistakin malttoi tehdä kun palkkas tiheästi. Opeteltiin vapaana seisomista ja aseteltuna seisomista nami edessä. On se kovin kaunis vaikkei koonsa puolesta varmaan kenenkään tuomarin mieleen..:)

Tiistaina käytiin ryhmätreeneissä. Daami teki puomia radan osana ja aika kivalla mallilla on. Nyt tehdään nopeita vapautuksia ja kohta taas vähän malttitreeniä. Ralph teki vauhtipätkää. Molemmat teki myös mustaputki -takaakierto- mustaputki pätkää.. Tämmöset jee jee-treenit olivat. Raivoaivot riekku taas urakalla.




Perjantaina tuli pikavisiitti Uuteenkaupunkiin työhaastattelun takia. Keskiviikkona takasin. Sunnuntaina Ralph lähtee oman porukan matkaan.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kandin ja oppimispäiväkirjan kirjottelun välttelyä blogipostauksilla..;)

Ollaan nuorison kanssa sosiaalistuttu ihmistenilmoilla nyt tehostetusti. Joensuussa on ampumahiihdon maailman cup, joten torilla on jos jonkunlaista ohjelmaa. Ollaan kierrelty ja ihmetelty. Alla olen havainnollistanu Daamin ja Ralphin eroja..:) Hauska seurata niitä ja analysoida ja huomata miten persoonia ne on. Samalla saan vahvistusta että Daami on omaa luokkaa vaikka omaakin joitan perromaisia piirteitä, Ralph on perro ja se on myös Diivan poika. Molemmilla on ominaisuuksia jotka vaatis kehitystä mutta molemmissa on myös paljon hienoja piirteitä.<3


Tilanne: Oudosti käyttäytyvät ihmiset (lapset, juopot yms.) kumartelee rapsuttamaan
D: Haukahda, ja osoita, etteivät ole toivottua seuraa meille. Jos törkkivät käsillä rapsuttaakseen sano kuka määrää.
R: Ihanaa jee, rapsuja, suukkoja, olen ihana,.

Tilanne: Puhaltavat tuuletusaukot talon kivijalassa.
D: Työnnä nokka niin syvälle tuulettimeen kuin pystyt ja tutki mikä se oikein on.
R: Kierrä tuuletin niin kaukaa kuin remmi antaa myöten ja katso kulmien alta.

Tilanne: Tilataksiin meno
D: Kun ovi aukeaa, ammu täysii sisään niin että omistajaan pätkähtää remmin päässä
R: Mieti että kannattaako mennä ja pohdi etujalat auton puolella, takajalat maassa, kannattaako kyytiin nousta.

Tilanne: Ritilät, oudot rappukäytävät yms.
D: Liikkumisessa ei huomaa eroa
R: Nyt tuntuu vähän oudolta jalkojen alla, kannattaa hiukan kyyristyä ja kukea varoen

Tilanne: Jänis lähtee nenän edestä metsässä
D: 1000% varmuudella reaktio tulee heti, täysii perääääään!
R: Pysähdy, jähmety, nosta etujalka ylös ja katso kun Daami kirmaa.

Tilanne: Kun omistaja komentaa tyhmästä käytöksestä
D: Mitä? Yks hailee, älä missään nimessä näytä elettäkään että olisit ottanut komennot kuuleviin korviin
R: Oon pieni, ja kyyristyn, en ole koskaan tehny mitään pahaa, näytän katumisen merkkejä, mutta todellisuudessa voi olla että toiminta jatkuu hetken kuluttua..

Ralph on kokeillu mua jonkun verran. Ollaan keskusteltu loppuuko luun syönti kun minä päätän, tullaanko sängyltä ja sohvalta alas kun ollaan tultu just kuraselta lenkiltä ja ollaan suihkun jälkeen märkiä ja syödäänkö muiden jätöksiä ulkona. Daami on näyttäny parhaita puoliaan <3 hiukan sen kanssa pitää keskustella remmikäytöksestä ja komennetaanko mua lenkillä hyppimällä päin ja puremalla. Muuten meillä on ollut tosi kivaa, ovat syöneet hyvin, lenkkeilleet hyvin ja herkutelleet erilaisilla luilla.

Huomenna ajateltiin aamulla mennä hallille treenaamaan keinua ja keppejä ennen näyttelytreenejä. Daamille pitkästä aikaa kujia ja keinun jos laskis niin sais Ralphin kanssa keinuleikkiä alkaa tekemään. Näytelmiä varten pitäis treenata kummankin kanssa, ja poseerauskuvat olis kiva saada tännekkin esille. Tuskin huomenna saan niitä otettua.

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Treeni-ilottelua




Käytiin nuorison kanssa treenailemassa pitkästä aikaa. Molemmat ihan pöhköinä. Daamin kanssa pitkästä aikaa puomia ja saatiin siihen vähän jo lisää poweria, kyllä taas videolta huomas miten se kyllä taituroi siellä kapealla lankulla kun meinaa mennä jalat ristiin. Sillä on joku kompurointivaihe nyt sen kanssa meneillää...:D Susilelulla saatiin jo vähän näkyä siitä mitä puomiin haluan, se kyllä pystyy mutta on vaan vielä liian vähän toistoja alla. Hyvä siitä tulee

Ralph opetteli vaan teemään vieraassa paikassa ja vieraan ihmisen kanssa. Sitä se ei haitannu yhtään, heti alko kauhee räykytys kun pääs radalle. Tehtiin helppoa pätkää. Musta putki tuotti aluks hankaluutta kun meinas ekassa mutkassa tulla pois. Saatiin menemään monta onnistumistakin. Ihanasti se lukee hyppyjä, putkiin en niin saanut irtoamaan, johtuiskohan siitä että sohotan käsillä niin helkkarin korkeelle, videolta huomaa, vaikka muka koitan siihen aina itse puuttua. Tosi ihan menijä, just semmonen kompakti pieni kiituri, ääntä on aika paljon kun tehdään..:D

Daimi teki myös pätkää ja jonkun verran sovelteli itse mitä sattuu. Pitäis tosiaan opettaa ne käännökset ihan kunnolla lelulla. Sen kanssa on niin ihana tehdä<3 vaikkei se olekkaan mikään kaikkein täydellisin tekijä ehkä ulkopuolisen silmin, mutta mulla on aina niin hyvä olla kun pääsen sen kanssa tekemään. Se riittää<3 Nyt on kyllä karvaa niin paljon, että odotetaan toukokuun loppua että päästään siitä eroon. Daamille olis tiedossa hyppytekniikan jatkoa, jos se nyt vaan järjestyy. Tuo ei ole kyllä vielä valmis nostoihin radalla, huomaa että laskeutuu vielä tosi lähellä rimaa alas, joskus käännöksissä kolhii niitä, siksikin pitäis opettaa kääntymään..:)

Ralphille on tullu taas monenlaista ihmeteltävää. Hallille fillarointi oli aika outoo, ja pitiki ottaa nelivetopakki päälle..:D Takasintulo sujukin jo hienosti mutta sitten oli matkalla laahustavia koululaisia jotka piti kiertää kaukaa. Tämmönen kuuluu perron murkkuikään<3

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Joensuussa jälleen


Sunnuntaiaamulla perroporukalla lenkkeilemässä hiun luontopolulla lintujärven ympäri. 4perrotypyä ja Ralph. Ihana tuommonen poju joka on tietty kiinnostunu tytöistä muttei ole päällekäyvä ja rasittava.
Iltapäivällä päästiin systerin kyydillä Helsinkiin ja siitä hypättiin Pasilasta junaan. Diiva jäi pariksi viikoksi mumerolaan ja tulee sitten tänne kun Ralph lähtee kotio. Nuorisossa on todella kädet täynnä..:) Ihania ovat kyllä.
Paljon taas kokemuksia nuorisolle.Venäläiset lapset oli kovin innoissaan koirista vaikka vähän pelkäsivät mutta silti halusivat tulla rapsuttamaan. Daami epäilytti epävarmat lapset jotka kumartu ja kyttäs ja läpsytti kädellä pään päälle.  Ralph mielisteli ja suukotteli ja poseeras kuvassa kun lasten isä otti..:D Daami menee pää viidentenä jalkana kaikkialle junaan, taksiin, asemalla mihin vaan mutta ei niin välitä kumartelevista rapsuttelijoista. Ralph varovasti tuli junaan ja taksiin, mutta rakasti kaikkia ihmisiä. Monia niin ihania ominaisuuksia Diivan pojassa on, se on todella helppo heppu, ja rakas.

Tänään Joensuussa ollaan lenkkeilty ja totuteltu taas uuteen paikkaan. R on kyllä kotonaan joka paikassa. Se ei hauku ikkunasta ja vahdi niin kuin Daami, mutta kumpikin suhtautuu kerrostaloelämään hienosti taas omakotitaloilun jälkeen. Niillä on niin mahottomat painit kokoajan. Lenkillä hangessa ja rinteessä juoksee ja juoksee ja täysii ja täysii, ja Daami rakastaa mitä haastavampi rinteinen ja luminen maasto on ja saa juosta vaikkei kukaan perässä tuliskaan..:) Yks huulirasva sohvan päältä oli rikotettu 5h aikana kun olin yliopistolla.

Daamin lonkat, kyynärät ja kilppariarvot tuli. Kilppariarvot oli kunnossa, TGAta odotetaan vielä. Lonkat tuli B-B:nä ja kyynärät 0/0. Hoho, kyllä ne ihan Aat oli kuvissa ja eläinlääkärin arviossa. Pienestä se on kiinni miten sen kuvan ymmärtää. Hyvät tulokset ja kyllä kelpaa <3



Kukaan ei voi olla söpömpi kuin minä<3

Täs mä äipän kans saunomassa..:)


lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ralph tuli hoitoon

Poju tuli hoitoon. Eka ilta ja yö oli hiukan levoton kun olis pitäny koko yö flirtata ja painia..:) Seuraavana aamuna jo rauhottunut meno. Vauhtia on ja nuorisosta on paljon seuraa toisilleen. Äippäkään ei enää jaksa komentaa pojua.
Niin helppo ja ihana pojankloppi, pientä murkkua pukkaa, mutta sillä ei olekkaan mitään perrojen pöhköilyjä ollu, nyt muutamia pieniä juttuja nähtävissä, mutta todella pieniä. Ihmisille haukahtelu mutta silti menee häntä heiluen pusuttelemaan ja esim kissat ja kissojen putki ihmetytti aluksi. Tosi kiinnostunu Ralph on kissoista, muutamat kiellot pitäny sanoa kissojen nopeimpien liikkeiden aikaansaamiin haukahduksiin on menny perille. Nyt on lehmänhermot näkyvillä..:) Kissojen kanssa niitä tarvitaan. Ihana miten Diiva ja Daami rakastaa kisuja, käyvät häntä vispaten pusuttelemassa ja nuolee korvat ja kaikki. Diiva enemmän sitä mieltä että käy härnäämässä niitä leikkimään ja juoksentelemaan.
Lenkkeily on helppoa lauman kanssa. Ralphia voi pitää irti surutta, se on niin kiltti. Tänään päivälenkin yhteydessä otettiin kentällä muutamalla hypyllä agihubaa. Daami oli ihan liekeissä ja Ralph haukku ja komens mua, kääntyä poju ei vielä oikeen osannut mutta suoraan kyllä mennään ja lujaa. Ihania olivat kaikki. Diivan kanssa tosi kaukaa lähetyksiä ja senkin kanssa treenaillaan nyt helppoja juttuja pitkästä aikaa.

Huomenna suunnataan tällä sakilla Joensuuhun. Ihanaa pitkästä aikaa, mutta uskon että kouluhommien kanssa voi tulla vähän "ikävä" taas kotia rentoilemaan. Oon ollu helkkarin laiska kandin suhteen, okei, on ollu paljon muutaki, töitä, reissua, sukulointia yms.

Daamin PRA status on A, eli terve. Esso on A ja Hurman tulos tuli myös A:na. Silmät ja polvet oli tullu koiranettiin jo, lonkkia, kyynäriä ja kilpparia ootellaan.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Eilen kyläiltiin ja samalla saatiin lapsisiedätystä. Konttausikänen lapsonen ei ollut juttu eikä mikään, muutaman kerran nokatusten ja kierähteli Daamin päälle ja neitonen oli kovin pitkäpinnainen. Juokseva ja energinen ekaluokkalainen sai muutaman haukahduksen kättelyssä kun lähti meidän edestä juoksemaan sisälle. Pahin angsti ja pitkäjänteinen työ ja hyvät kokemukset näyttää taltuttavan pahimman kokeiluiän ja varmuutta tullu näihin muutamiin outouksiin mitä Daami on ihmetelly. Tai periaatteessa se ei ihmettele niitä, se on vaan sen luonteinen että reagoi erilailla mitä mun muut on koskaan tehny. Toivon kyllä että suurin reaktiivisuus vähän höltyy ja on vaan nuoruuden epävarmuutta.

Torstaina käytiin aamulenkin jälkeen vähän kentällä höntsäämässä agia. Odotetaan niin ulkotreenikautta kun on tilaa ja raikasta ilmaa ympärillä..:D Daami esitti hyvää estefokusta, Didi höntsäs ja irtoili hienosti. Maa oli hiukan kova näin aamusta. Näki koirien liikkeessä, pitää vielä hiukan malttaa. Alku ja loppuverkat tietty myös kuulu treenipakettiin..:)

Iltapäivän puolella mentiin laavulle chillaamaan ja grillailemaan...:D Sopivaa toi grillikauden alotus näin maaliskuun alussa...;) Koirat oli onnessaan. Diiva tuhos keppejä ja Daami juoksi pysähtymättä. Se on kyl mahoton. Ovat kyllä nukkuneet, niin että piti hakea sängystä ne iltalenkille. Tai Diiva piti, Daamia ei todellakaan tarvinu..:D




Huomenna allekirjottamaan koirien parannellut vakuutukset, parturi ja illalla saadaan Diivan poika Ralph meille hoitoon<3 Täydellistä, en ehkä palauta sitä enää ikinä. Mulla on koirakateus kaikista Diivan pennuista...;) Olis pitäny jättää vaan ne kaikki kotiin Daamin kaveriksi.

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Rauhaksiin

Meikäpoika potenu jo viikon verran flunssaa ja veto tyystin pois vaikkei kuumetta olekkaan. Koirat on saanu tyytyä aika rauhalliseen meininkiin, mutta hyvin ovat chillanneet. Daami on sosiaalistunut lasten kanssa leikkien ja se onkin mennyt paljon eteenpäin. Hiukan vielä ihmetytti perässä juoksevat lapset mutta ekan kerran ihmetyksen jälkeen hokas ettei ne halua muuta kuin heittää lelua uudelleen ja neito aika hienosti tarjoskin lelua ja anto heitettäväksi. Myös juna-asemalla lähes lupaa kysymättä rapsuttamaan tullut äiti ja lapsi sai ihanan vastaanoton Daamilta. Laskin hihnan irti ja katsoin miten Daami menee, ajattelin että itseppähän ottavat riskin kun noin tulevat. No Daamillehan se sopii että tullaan eikä meinata. Neiti meni häntä vispaten suukottelemaan tyttöä.

Daimi on myös sosiaalistunut humalaisen nuorison seurassa...:D Lasken itseni vielä nuorisoksi mutta itsehän olin tyystin selväpäinen..:D Hyvin Daami otti tyypit jotka jokainen innokkaasti halus kutsua ja kouluttaa ja ottaa luuta ja rapsuttaa ja painia..:D Yleensä en koiria tuommoseen sakkiin vie juurikin tuosta syystä, mutta tekee teinille vähän hyvää nähä kaikenlaisia outouksia...:) Eikä se edes ketään syöny...:D

Neitonen kyllä reagoi kaikkeen äänellä ekaks, ja kovalla semmosella..:) Se on sen tapa vaikka sitä kitketään sinnikkäästi pois, ei ole sitten yhtään mun mieleen. Mun koirat haukkuu ovesta tulijat ja joitakin pihaääniä siitä syystä, että Mocca on nuorena oppinut vahtimaan omakotitaloa ja siitä sitten ketjunomaisesti kaikki muutkin ovat sen oppineet. Tämän olen sallinut.

Jos yrittäis tässä tervehtyä vielä kun viimistä viikkoa täällä länsirannikolla viihdyn. Joensuuhun palataan sunnuntaina. Treenattu ollaan viimeks ennen reissua 15.2. Alkaa olemaan itsellä jo kova halu treenaamaan, mutta tauko tekee hyvää varmasti.