perjantai 7. joulukuuta 2012

Meillä rauhallista menoa. Olin sopinut jo monet monet treenit kahteen viimiseen viikkoon ennen joululoman alkua mutta Moccakin päätti aloittaa juoksut samaan syssyyn. Eihän siinä mennytkään kuin 4 vuotta, että saivat juoksut kulkemaan yhtäaikaa...:) Tykkäsin kyllä enemmän siitä, että toinen juoksee ja toisen kanssa voi treenata silloin senkin edestä..:D Ja niin tykkäsivät varmasti koiratkin, nyt tulee oikeesti oikeesti taukoa agin osalta, ja näin talvella myös suurempien tokoilujenkin saralla.
          Maanantaina Mocan kanssa huipputreenit omatekemällä vaikealla radalla. Huippuhurtta...! Diivan kanssa olis tarkotus alottaa treenailut ihan normaaliin tapaan vielä ekat 3-4 viikkoa, toki kevennetään kiipeilyjä ja hyppimisiä jo 4viikolla varan vuoksi vaikka ei sitä vielä tiedä onko mitään elämää. Nyt kuitenkin outo olla kun ei ole treenikoiraa..:D Mocca saa nyt sopivasti juoksut pois alta, että päästään koirauimalaan ja agioppiin.
         Muuten ollaan keskitytty lenkkeilyyn ja temppujen opetteluun..:D Opetin koirille kaapin oven avaamisen narusta vetäen, sammuttamaan valot pistorasiasta ja keräämään lelut lelukoriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti