keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Treenailuja kotopuolessa

Tokossa ollaan tehty aika lyhyitä treenejä. Lähinnä nyt keskitytty siihen tunnarin treenaamiseen joka alkaa toimia molemmilla hienosti. Mocca välillä menee suu auki väärille kapuloille ja huolimattomasti saattaa koskea kun etsii omaa, mutta nostaa vain oman. Näitä onnistuneita treenejä tulee nyt saada alle jotta koira saa varmuutta tuohon liikkeeseen. Kaukkari toimii pitkälläkin välimatkalla hienosti, sitä lähinnä treenin lopuksi (enimmät höyryt jo saatu purettua) muistutustreeninä ja hyvällä namipalkalla. Luoksetulot on ihan jees, mut ei miellytä täysin mua. En tiiä mitä tekis siihen. Jos vaan jättäis koko liikkeen treenaamisen ja tekis kisoissa sen sitten ja ottais ne pisteet mitä saa. Nyt neiti tulee tasasta laukkavauhtia mutta selkeesti hidastanu nopeutta kun tietää että kohta käsketään maahan ja ei sais kauheen pitkälle valua. ARGH. Hyvin se toimii mutta sais olla napakampi kokonaisuus. Takapalkkaa, heittopalkkaa, namipalkkaa, erikseen maahanmenoja, liikkeenomaisesti yms yms. kaikenlaista ollaan tehty. Takapalkka hidastaa luoksetulovauhtia, heittopalkalla maahanmeno valuuuuu. Pitää nyt ihan tosissaan yrittää saada siihen jotain balanssia. Tässä liikkeessä kyllä tiivistyy se tokon kettumiasuus; pitää olla helkutin nopee luoksetulo, pysähdykset ku seinään, ei saa ennakoida, hidastaa tai valua. Ruutujuoksuja tehty nyt pääosin lelulla, joskus aina yksittäisiä pysäytyksiä. Toimii aika jees, pitäis hommata huomaamattomampi lelu ruutuun.
                  Diivan tunnari hieno, ei koske muihin ja tuo oman. Hiffas aika nopeesti liikkeen tarkotuksen kun pisti kasan tunnarikapuloita ja sinne oman. Ruutujuoksuja ollaan vähän tehty samalla kun Moci on tehny. Seuraaminen on hyvällä mallilla, vasemmalle käännös paranee kokoajan ja liikkeestä tulee sulava. Liikkeestä seisoja tehtiin selin leluheitolla. Tämä aika jees mutta lkaa sätkimään ja ennakoimaan lelun perään lähtöä joten pitää aina muutama kunnollinen seisahduskin tehdä ennen kun lelu lentää. Lelun heitolla pyrin siihen että neiti reagoi heti seiso käskyyn eikä ainakaan tule enään käskyn saatua eteenpäin.

Mumero on tehny turkiksesta meille repimisleluja, joissakin on vinku sisällä. Nahkasta valmistu repimisrätti ja kaks motivointipatukkaa. Tytöt oli aika intsinä uusista treenileluista. Ihan hullun suolaset hinnat joillekki motivointipatukoille, saatikka repimisräteille ja aidosta turkiksesta tehdyillä leluilla. Meillä kun ne ei kestä kyllä kauan. No nyt on aidosta suden karvasta tehtyjä leluja..;)

Huomenna olis tarkotus treenailla vähän aksaa sitten pitkästä aikaa. Toivottavasti sais kisoissa väännettyä edes jotain hyvää pätkää, kunhan saa sen natsiasenteen itsestä esiin tuon Mocan kanssa. Didi liitelee yhden radan verran pitkän tukan kanssa. Siitäkin olis kiva päästä eroon aksaa ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti