perjantai 27. huhtikuuta 2012


Tukka silmillä katselemassa kadun vilinää

Didi alotti sopivasti juoksut 2 viikkoa ennen tokokoetta, joten sen starttaaminen siirtyy toukokuun loppupuolelle. Pistin Mocan sitten korvaamaan Didiä kokeeseen..:D Ei me liikkeitä osata mutta näillä mennään..;) Ruutua ei olla tehty loppuunasti vielä koskaan ja tunnari on vielä vaiheessa plus, että varmuus on hukassa luoksetulosta. Hyvä se on käydä kokeessakin harjottelemassa, tietää sitten ainakin miten koira toimii ja mitä treenata, vaikka Mocan kanssa tiedän miten se toimii, itsestä en olis niin varma..:D Siitä on sitten muutama vuosi kun ollaan viimeksi kokeess oltu, ajattelin aluksi, että eihän siitä ole kuin 2 vuotta mutta 2008 Mocca on kisannu molemmat starttinsa, hurjat  about 4 vuotta sitten..:D Mä olen ite ihan äimänä, että miten siellä tulee toimia.
Hönttönen<3

Ollaan koitettu tehdä pieniä tokoharjotteita 4-5 kertaa viikkoon plus 2 agitreenit. Diiva saa nyt olla pelkillä tokotreeneillä, lähinnä varmuutta ja muistuttelua ettei unohda. Seuraaminen on parantunut, siihen on tullut kestoa ja pitkäjänteisyyttä. AVO liikkeistä enää hyppy ja luoksetulon pysäytys on vaiheessa, en ole uskaltanut sekottaa niitä ALO liikkeisiin. Moccan kanssa olis jo kiva siirtyä enemmän EVL juttuihin, mutta ei mennä asioiden edelle..:D Meillä on nämä tokoilut muutenkin tällaista täytettä elämään-tyylistä treenausta. Todella mukavaa ja koirien mieleen, plus, että väsyttää koiraa ainakin tuplasti verrattuna agilityyn kun joutuvat enemmän käyttämään hoksottimiaan.

Varpaat suussa :)
Maanantain agitreenit oli huiput, Moci ihan liekeissä, varmaan koskaan ollut noin hurjana. Kaikki sujui kuin vettä vaan..:D Ihana. Tästä kertooki se että kaato yhden siivekkeen kun hyppäs niin "nuollen" että kyljestä lähti nahkaa vähän..:/ Didi the tukkajumala höntsäili. Ois kyllä kiva jo päästä ajelemaan se ja keskittyä aksailuun enemmän, mutta ehkä siitä sitten kesäkuun lopulla päästään.
Torstaina Moci hallilla tokoili ja aksas. Tunnari toimi aika buenosti...<3 jännittää kyllä miten kokeessa kun ei olla päästy treenaamaan..huoh.. Aksassa vähän hömelöitiin ku neiti paukkas putkesta putkeen ja minä pyörittelin peukaloita..:D Tyydyttiin enemmän tekemään keinutreeniä ja muuta pientä.

Meillä nyt vapaa viikonloppu pitkästä aikaa. Keskitytään tokoiluun ja lenkkeilyyn. Mocca on ihan hulluna taas kaikkiin lintuihin ja kun ladut on sulaneet tuolta "meidän" viheriöiltä joilla paljon lenkkeiltiin ja paikka josta Mocca tykkää niin paljon että on aina sinne menossa ja painelee omia teitään siellä. Tuli taas niin makeet naurut kun toinen niin nauttii <3 Se on sen elämää.. Didi höntsykkä höntsäilee ja pitää äidistäki huolen..:) Yks aamu Mocca nosti harakan puuhun ja jäi sitä haukkumaan puun alle, harakka repi koivusta oksia ihan raivolla ja pudotteli niitä Mocan päähän..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti