torstai 21. kesäkuuta 2012

Monenmoista


Koirat on päässy landeilemaan ja rentoutumaan kisakiireiltä ja sen suuremmilta treenailuiltakaan. Ohjelmaan onkin kuulunut kaikkea muuta koiramaista kivaa..:D Landeilua, lenkkeilyä ja uintia suurimmaksi osaksi. Mocca alotti juoksunsa pari viikkoa sitten ja potee sitä nyt pois alta. Diivan kanssa ollaankin saatu viettää laatuaikaa treenikentällä toko ja pienten agiharjotusten muodossa. Tokossa lähinnä viimeistellään AVO hyppy, nouto, kauko ja luoksetulon pysäytys. Se on kyllä aika mahoton, ykskin ilta oltiin 4 tuntia kenällä..;) Ensin tokoiltiin ja sitten vielä aksattiin ja neiti oli kotiin päästyä vielä ihan valmis touhuamaan mitä vain. Harvemmin treenaan noin että kahdet treenit putkeen mutta Diiva keskitty kyllä hyvin ja jaksaminen ei tuottanu ongelmia.
             Perrolenkillä käytiin maanantaina 8 perrolaisen voimin. Tehtiin rauhallinen 6km lenkki ja koirat pääs vielä uimaankin lenkin loputtua. Me lähdettiin vielä tyttöjen kanssa juosten samaa tietä takasin jäljestämään Elmerin unohtunutta remmiä (mulla kun omat koirat aina irti niin en muistanu että on semmonen kapistus mukana). Mocsu tajus heti homman nimen ja etti aktiivisesti pudonneita oman hajusia esineitä. Eihän sitä tarvinu vaivautua ettimään kun Mocsu sen merkkas ja nosti suuhun.
            
  Oodi poika saapui tyttöjä ilahduttamaan, ( ja juoksuista Moccaa....;) noo, vitsi vitsi). Peikkopoika lähtee Mun ja Diivan matkaan Ruotsiin pyörähtämään näyttelykehässä. Aika lungi kaveri on kyllä ja istu heti porukkaan hienosti. Kisujen kanssa kaikki koirat on tosi nätisti, jopa Mocca..;) Namilaatikollekki sai kisut tunkeutua jo samaan aikaan. Kisut on systerin devoneja jotka nyt juhannuksena täällä meidän eläintarhan jatkona (4koiraa ja 2 kisua)..:D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti