torstai 12. helmikuuta 2015

Aika onnellinen kuitenkin

Bansseli on ollut aika helppo koira (jos sillai siihen suhteuttaa mitä se on joskus ollut). Ollaan menty niin niin monessa asiassa eteenpäin niin niin paljon, etten olis voinu ikinä ajatellakkaan. Toiveita on että mentäis vielä paljon eteenpäin, mutta toisaalta tiedän realiteetit. Kotona se on helppo, lenkeillä tosi jees jo, vieraissa paikoissa niin kuin kotonaan, vieraiden ihmisten kanssa joskus jees joskus ei todellakaan, lasten kanssa joskus tosi jees ja joskus raivostuttava..:D Treeneissä se on niin mua niin mua! Olen todennut (toivottavasti kukaan ei loukkaannu) että Daamilla on autistisia piirteitä; se on epäsosiaalinen, aistiyliherkkä ja tarvii struktuuria ja selkeää ohjailua toimissaan. Olen varma, että myös koirilla aivotoiminnassa saattaa olla poikkeavuutta. Mulla on laaja-alaisten kehitysten vaikeuksien tentti perjantaina..;) Hyvin on hallussa xD

Käytiin tänään agilitytreeneissä. Ollaan nyt päästy vaan kerta viikkoon ja se on ihan hyvä määrä. Tehtiin aluksi keppejä joissa tuli toistoja ehkä 4 joista yks kämmi kun koira haki esteen kautta hienosti avokulman muttei vauhdista taittanukkaan seuraavaan väliin. 2 toistoa nopeaa keinua, yks leijeröinti pätkä, etäisyyden arviointia (hyppytreeni) ja käännöstreeniä + irrottelua palkaksi tiukasta käännöksestä. Raivoaivo oli taas liikenteessä.

Nautiskelija <3

Diivasta on tullut näillä näppäimillä mummo kun Ralphin ja Milan pennut syntyvät ja osin jo syntyneet. Kauheeta kun 6v jo mummo..;) Sitä se on kun nuoria poikia pitää käyttää..:P Dimpee on kova ikävä mutta se on kovin tyytyväinen porukoilla oloon, ei kukaan räyhäpää hyöki päälle ja alista. Puoltoista viikkoa ja porukat tulee tänne Joensuuhun ja me lähdetään viikoksi hiihtolomailemaan. Sen jälkeen otan varmaan Diivan taas itselle. Mulla on nyt sellanen koiratilanne, että olen tyytyväinen, huolenaiheita koirista riittää, mutta toivon, ettei tarvi laumaa kasvattaa moniin moniin vuosiin. <3 Olis niin super! En haluais toistaa sitä kämmiä, että kun on omanlainen koira käsissä, että ottaa heti toisen koiran. Haluan oppia virheistä. Ei sillä, että en olisi tyytyväinen siihen mitä mulla on, olen todellakin, mutta se on fakta ettei ole järkevää 2v ikäerolla ottaa koiria sillä siitä kärsii kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti