lauantai 10. lokakuuta 2015

Keräilyerä kuulumisia

Koirat on ollu vähän "sivuroolissa" meikäläisen elämässä nyt muutaman viikon ajan. Töitä teen tosi sykleissä kun on mahdollista. Tästä kyllä suurkiitos porukille jotka hoitaa koiria enemmän kuin mielellään. Koulujuttuja olen koittanu myös tehdä, vähän graduhauduttelua ja kirjallisia tenttejä. Viime perjantaina neljän yövuoron jälkeen lähdin Helsinkiin. Se oli kyllä tyystin irtiotto arjesta. Hauskuutta riitti :D Tiistaina suuntasin Joensuuhun seminaariin ja torstaina palasin arkiympyröihin ja työputkea odottelemaan.

Vähän ollaan keretty treenaillakkin. Todella vähän ja todellakin olisi tarvetta kunnon koulutukselle. Vieläkin naurattaa mun löllöohjaukset viimekisoissa. Samoja fiiliksiä kuin Mocan kanssa joskus, mä meen perässä ja koira tekee niin kuin lystää ja kerkeää monta kertaa ennen kun mä olen edes kartalla.

Viimeviikolla otettiin hiukan aksaa. Treenasin taas muutaman hypyn 45cm ja otettiin vinohyppyjä, välistävetoja ja keppikulmia taas. Ohjuria häivytin heti pois ja todella taitava piski. Kun treenailee vähän korkeammilla hypyillä, pysyy rimat kisoissakin paremmin. Positiivista.

Viikon koirat on saanu elellä porukoiden kanssa. Herkkuja oli syöty kun namilaatikko näyttää siltä että tarvitsee täydennystä :D Tytöt on ihmeen kovia syömään tavallisia nahkapururullia.

Palasin torstaina ja perjantaina repäsin ja suuntasin tokotreeneihin :D Tehtiin uusia alo liikkeitä.
-Paikallaan makuu: Maahanmeno on vino. 2min pysy hyvin ryhmässä. Sivulle nousua ei osaa. Ja vapautuksen jälkeen ajatteli tämän olevan joku eteenlähetys ja lähti mun jälkeä pisin sinne missä olin seisonut paikallaanolon ajan.
- Hieman seuraamisia. Koira oli niin intsinä, että pakkas hiukan painamaan ja edistämään. Pitää muistutella ja palautella paikkaa. Samoin pomppuja sivulle tullessa koitti taas tarjota.
- Muutama toisto ruutua. Nyt etupalkalla. Yks toisto ilman että pallo oli ruudussa mutta seis käskyn jälkeen lensi.
- Uusi luoksekutsuhyppy. Helppo nakki. Hassu liike.
-Liikkeestä maahan toimi hyvin.
Kylmenevät ilmat ei sovi tokoiluun :D Mulla on näpit ihan jäässä ja paljon namia haluan kuitenkin hyödyntää. Haluan oikeasti kokeeseen joskus! Miks mä oon näin saamaton. Kiva laji ja edelleen haluan johonkin koulutukseen tässäkin.

Toivottavasti ensiviikolla keretään treenata niin agia kuin tokoakin useamman kertaa. Muutama yövuoro ja yks aamu, sitten lähden Ruotsiin kierroksen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti