maanantai 26. lokakuuta 2015

Meille ei kuulu ihmeempiä. Hiukan ollaan tokoiltu ja aksattu ja todettu, että agilityssä tarvitaan "suurempien voimien" opastusta, että saadaan siitä edes jotenkin toiminvaa :D Malttiongelmaa ja vireen hallintaa. En tiedä miten niitä pitäis lähteä työstämään. Kontakteilta luisteluun keksin jo hyvän ratkaisun xD Siirrytään juoksukontakteihin niin ei tuu ainakaan pysähtymisen kanssa ongelmaa :DD ;) Oliskohan tämä ratkaisu malttamispulmaan? Ehkä pikemminkin luovuttaminen sen suhteen. 

Toiveissa olis päästä Turkuun treenailemaan sillon tällön, kun talvitreenit on aika vähissä seuran tiimoilta. Joensuussahan olisi mutta en ole näillä näkymin siellä majailemassa, johtuen töistä. Koitetaan seurata kun Kelpokoiralle aina välillä on tuurauspaikkoja ja jos kevääksi iskis johonkin ryhmään hakemusta. Ainut rasite on matka, muttei sekään kyllä mikään ylitsepääsemätön.
   
Kuvissa poika ja äiti, jolla pallo suussa.. :) Ralph kisasi viikonloppuna saaden viimeisen nollan ykkösluokasta ja kisaa nyt kakkosissa! Huipusti onnea! Myös Diivan tyttö Iita nousi kolmosiin jo jokin aika sitten ja treenailee TopTeamissa..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti