sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Sonjan treeneissä TSAUn hallilla

Raivis


Meilleppä ei kuulu ihmeitä.
Diiva ontuilee näin kun on ilmat kylmentyneet. On nyt ollut minimaalisilla lenkeillä, painimis ja rälläämis kieltä ja kipulääkettä noin joka toinen päivä. Samalla kun Daami menee kilpparikontrolliin, pitänee keskustella Diivan ontumisistaa. Carthrophenia nyt ainakin ja laseria. Pitänee keskustella PRP jutusta, mutta en oikein tiedä ryhtyäkkö semmoseen. Kortisonista en myöskään tiedä, laittavatko ja onko järkeä. Ontuvaa koiraa ei pysty kyllä katsomaan, kipulääke ja kortisoni ei ole pidemmän päälle vaihtoehtoja.

Daami on päässy pidemmille lenkeille yksin. En tiedä, mutta olisko se hiukan tasaantunu? :D Voisko se olla hiukan aikuistunu, täyttää pian kolme vuotta. Ai kauhee jos siitä tulis semmonen nössö mikskä olen sitä yrittäny taltuttaa ;) Niin se on mun murunen <3

Mää sain juosta ja juosta :P
Tänään päästiin Sonja Paavolan treeniin TSAUn hallille. Rata oli kiva, liikkuva. Ei semmosta mitä mä inhoon (mitä ehkä pitäis harjotella): tiukkaa paikallaan vääntämistä, ansaesteitä ja koiran pujottelua väärien esteiden omasta/ohitse oikeille. Tässä juostiin ja tultiin lujaa tilanteisiin, luotettiin koiraan ja irroteltiin sitä kun ohjaajan jo piti liikkua toiseen suuntaan.
Sonja on jo toinen tai kolmas kouluttaja joka sitä mieltä, että Daamilla on luontaisesti hyvä juoksu A :D Tulee harjan yli hienosti ja osuu kontaktille mainiosti. Tämä huomio tuli Sonjalta kun Daami ei pystyny siitä vauhdista ja sillä harjan ylityksellä pysähtymään kontaktille. Siitä sitten annoin juosta vaan läpi sanomatta mitään, seuraavalle esteelle. Pitänee tätä nyt vahvistaa etupalkalla ja ehkä heittopalkalla. En osaa yhtään kouluttaa juoksukontakteja mutta samapa tuo :D Ei ole niin vakavaa. Ja mikä parasta, tämä on koiran kropan kannalta ehdottoman hyvä, sillä rikkoisi varmasti tuolla lennolla A:lla etupäänsä. Katsotaan ja mutustellaan. Ihmekkään kun olen ihmetellyt miksi helpolla tulee läpi, ei vain kovin hyvn pysty niistä vauhdeista stoppaamaan. Ja nyt pääsen siitäkin hirveestä vaatimisesta kun koiralla ei ole malttia stopata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti