maanantai 30. marraskuuta 2015

Agilityn saralla suhteellisen hiljaista. Jotain aina silloin tällöin. Myniksen hallissa käytiin ottamassa hiukan keinu ja A treeniä. Keinu aika hyvä, mutta läpi paukkaa eikä nyt ollut edes kierroksia. A:lta näytti välillä tulevan hiukan liian ylhäältä. Muuten saatiin viettää päivä räntäsateessa :D

Diiva pääsi lauantaina mukaan töihin ja samalla reissulla viemään lasta lomille. Diiva teki taas puolet mun duunista ja tulee vaan niin mahdottoman hyvä olo kun katsoo koiraa lasten kanssa. Älyttömän hienoa.

Sunnuntaina pyyhällettiin suoraan töistä Tsaun hallille Sonjan treeneihin. Kiva rata ja kivoja juttuja ja mielenkiintoista juttua juoksu A:sta. Toivottavasti mulle ei tule siitä sellaista pakkomiellettä :D Jos ei osu niin ei osu, koiran kropalle ainakin helpompi. Vielä on ainakin osunut. Huonoimmillaan suhteellisen yläreunasta ponkasee koska nyt tarjos yhdellä laukall alastuloa :O Noin pieni koira mutta heittäytyy niin hurjana harjan yli. Pahin suoritus oli kun tyttö hiukan "heittäyty": suoraan keskelle alastulokontaktia ja siitä putkeen, hui, olin varma että ranteet poikki. Hullu! Haluaisin että Daami alottaisi harjan ylityksen hieman aikaisemmin, jolloin joutuisi ottamaan kaksi osumaa alastulolle ja silloin osuma olis aika bueno.
Puomin koitti varastaa kahdesti ja kahdesti teki tyylikkään 2o2o. Keppejen kanssa välillä vähän malttiongelmaa joka ei tule talven aikana varmaan parantumaan kun en pääse niitä ottamaan usein ja vähän. Tehtiin myös muita vähän harvinaisemmin treenattavia, okseria, pituudelle jaakotusta ja takaakierto- päällejuoksu jaakotus kuviota joka oli hitaalle minulle aika haastava :D Oli taas mukavaa!

Tyhjensin kaappeja ja ryhdistäydyin ja myin facekirppiksillä koirien vaatteita, lähinnä uusia mutta inan pieniä. Hyvä että pääsevät uusiin koteihin, mutta ei oo mun juttu tuommonen kaupittelu :D Kovasti oli kyllä kiinnostusta.

Tällä viikolla on tiedossa hyvin vähänt töitä, ja nekin yöllä joten voin hyödyntää ne gradun tekoon joka työllistää nyt kans. Tutkimussuunnitelma, lähteistöä ja teoriaa pitäis olla ohjaajalle näytille. Keskiviikkona päästään vähän aksaamaan Timo Liuhdon yksärille ja perjantaina suunnataan Helsinkiin jossa tiedossa; koirakavereita, caraydan päivää jossa me kyllä aikalailla hengailuroolissa koska en uskaltanut ilmottautua treenaajaksi kun en tiennyt työvuoroista. Sunnuntaina messaria ja alkuviikosta Joensuuhun.

Toivottavasti tytöt ei aloita juoksujaan (joiden olisi pitänyt alkaa jo aikoja sitten) koska tiedossa on kaikkea hauskaa (treenejä ja Oodi poikaperron pitäisi tulla jouluksi) ja vähemmän hauskaa, nimittäin molemmat pääsee steriloitavaksi joulun tienoilla. Vihdoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti