lauantai 7. marraskuuta 2015

Tuulian treeneissä

Aamulla klo:4.00 herännyt Joensuusta ja julkisilla kulkeutunut takaisin Uuteenkaupunkiin, että kerkeää illaksi Turkuun Tuulian treeneihin. Vireystila oli meikäläisellä hiukan eri, mitä Daamilla :D

Treeni oli varsin hyvä, niin kuin yleensäkin. Päästiin tekemään persjättöjä, saksalaista, sylivekkiä, niistopersjättöä, A:ta. Harvemmin on tullu saksalaisia tai persjättöjä treenattua joten hyvä että nyt niitä tehtiin :D A meni hyvin. Ensimmäisillä höyryillä juoksi epäröimättä ja kun kiekat laski ja paketti alko pysymään kasasa alko neiti tuumaamaan, että "hei, eiks tässä pitänykki pysähtyä". Tämä näyttää hyvin sen miten sen vireystila tekee mahdottomaksi alussa malttaa, mutta kun sai ensin purkaa, alko opetetut asiat olla hyvin hallussa. Pitää vaan juoksuttaa A:ta ja palkata juoksusta. Vaikka pysähtyikin sadasosaksi niin lähti kyllä ilman lupaa sieltä taas jatkamaan rataa.Fiilis hirveän hyvä ja radan tekeminen tuntui vaivattomalta. Kiva kun on kouluttaja joka potkii tekemään täysillä. Itsellä on vähän niin, että jos treeneissä itse kämmään, tai epäonnistun, ei se aiheuta mulle kamalia tunnontuskia itseäni kohtaan, enkä ruoski itseäni verille sen takia. Tämän takia ehkä meno on välillä vähän vetelää. Kouluttajan läsnäolo jo riittää, että tekee parhaansa ja näyttää mihin pystyy.

Tuulian mielestä Daami oli tosi liukas kaveri :D Kääntyi helkkarin hyvin ja sillä on mahtava moottori. Kääntyi kyllä tosi tiukasti, hieman liiakin, sillä aina sai olla irrottelemassa ettei tuu ihan jaloille. Pohja oli selkeästi alussa haastava. Daami ruopi aika kovasti, ei niinkään sutinu vaan kynsillä ruopi itseään liikkeelle, toki kepeillä meinas vähän rytmi pettää kun pohja ei pitäny. Kynsien ruovinta vaan kuului :D


Diivan vuoden vanhaa selkäkuvaa tiirailtiin. Ihan täysin ei voi sanoa onko yksi ylimääräinen nikama vai puuttuuko viimeisiä kylkiluita. Voipi olla osasyynä myös neidin kulumiin, kipuiluun ja ontumiin.

2 kommenttia:

  1. Missä Diivalla olisi ylimääräinen nikama?

    VastaaPoista
  2. Selässä. Pitäisi olla 7 mutta kuvaa kun hieman tulkitsee niin laskujen mukaan tulee 8. Toki tämmöisestä kuvasta ei voi sanoa kun ei näe koiran koko selkää.

    VastaaPoista