maanantai 21. joulukuuta 2015

Oodi joulukoira ja Daami sterilaatiossa

Jabadaba duu!
Joensuusta junailtiin kotiin ja Pasilan asemalla odotti saattajineen kaksi koiraa, Diiva ja Oodi the joulukoira. Oodi bongas aika pian Diivan juoksun mutta oli helppo pitää samassa taloudessa. Ainoastaan ehkä 4-5 päivää, tärppien aikana oli rankempia mutta molemmat rauhottu omiin oloihinsa. Ei mitään härdelliä.


Treenejä oli joulukuulle tiedossa vielä muutamia. Vanton tilalla käytiin tekemässä omatoimitreenit ja todettu, että pumpperit tulee hankkia Daamille. Oodi pääs kans purkamaan energiaa hömppäämällä, ei siis mitään kunnianhimoisia treenitavotteita. Koulutin samalla yhden ryhmän muita koirakoita. Nyt sunnuntaina piti mennä Sonjalle, mutta ohjaajalla oli liian rankka olo noin sunnuntai aamuksi, että katsoin parhaakseni skipata sen xD Harmittaa mutta en voi sille mitään, ettei enää pysty juhlimaan samalla kaavalla kuin joskus :D Joskus hoitu kisatkin puolipöhnässä ;) Joo, ei tule toistumaan.
Seuraavaksi treenaillaan vasta 30.12 Oodin kanssa.

Diivan sterilisaatio siirtyi juoksujen takia. Keväällä sitten leikataan mummelikoira. Daami varmasti arvostaa saamaansa joululahjaa :D Daami pääsi ylimääräisistä sisälmyksistä ja on nyt aika kipeän oloinen. Daami on muutenkin erityisherkkä esim. nukutusaineille ja opiaattikipulääkkeille. Surullista katsoa kipeää koiraa mutta näin on parempi, ja muutaman päivän päästä varmasti jo parempi.

Koirille on hommattu muutamia joululahjoja. Niistä vähäisistä jotain postausta Joulun jälkeen ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti