lauantai 2. tammikuuta 2016

Joulu, välipäivät, uusivuosi ja Diivan 7v synttärit


Daami toipui leikkauksesta ennätysvauhtia. Jo seuraavana päivänä vauhti päällä. Jouduin heti reeraamaan haavaa sillä koira ei voinut liikkua haavateipin kanssa sillä se kiristi karvoja ;) Tyttö oli siis ekasta päivästä alkaen pelkkä haavapuku päällä eikä ole tulehtunut ainakaan vielä, kun leikkauksesta on jo 9 päivää. On hyvin antanut haavan olla. Haavapuku on ehdottoman paras verrattuna johonkin kaulureihin joita en edes omista. Todella vähällä ollaan päästy hoitojen ja vahtimisten suhteen. Ainut haaste on ollut pomppiminen ja riekkuminen :D Jo 2. päivänä olis neiti pomppinu sohville ja sähnkyyn ja aika pian myös riehunut Diivan ja Oodi kanssa.


Joulu tuli ja meni aika nopesti ja osaksi töiden merkeissä. Koirat on ollu pelkällä lenkityksellä. Daami alkoi tekemään pientä lenkkiä jo 4 päivää leikkauksesta, sillä tytöllä alkoi olla virtaa :D Pikkuhiljaa lisätään lenkkien pituutta ja tällä hetkellä Oodi lenkkeileekin tuplamäärän kun ensin Diivan kanssa ja sitten vielä Daamin kanssa :D

Oodi pääsi töihin aaton aattona. Tonttupoika hoiti hommansa hyvin ja oli lungi poika.

Joululahjaksi Daami sai leikkauksen ;) Diiva sai 5x kortin hierontaan (60min) ja vesimattoon (30min). Ontumisia ei ole nyt ollut! Tosi jees. Pitäis ostaa se dobopallo ni päästäis jumppailemaan paremmin. Todennköisesti Daamikin saa kuntoutumiseensa jonkun kerran käyttää Diivan lahjasta. Sen lisäksi tuli pehmoleluja. Kaikenlaista näille tulee aina ostettua jos vaan jotain juolahtaa mieleen. :D Diiva pääsee sterilaatioon keväämmällä kunhan valeraskaudet on podettu pois alta.

Käytiin Oodin kanssa vähän rallattelemassa Raisiossa Vanton treenihallissa. Meno oli jees, mutta ei niin omiin näppeihin rakennettu kuin Daami. Sylkkäri ja poispäinkäännös ei oikein rimmannu, mutta oppisin tavan joka toimi Oodille. Poju oli aika intona.
Uusi vuosi vaihtui. Koirat oli aika lepposia. Diiva aina aluksi yrittää räyhätä paukuille, mutta muutamasta muistutuksesta muistaa, ettei niitä kuulu noteerata. Todella helppo kolmikko.
Ollaan lenkkeilty jo aika urakalla Daaminkin kanssa. Golfkenttä on toooosi kiva lenkkipaikka, kaikki tykkää kun saa rällätä mielin määrin ympäriinsä. Tänään eksyttiin metsässä ja tehtiin aika rankka lenkki, Daamikin riehu niin että yhdessä vaiheessa vinkasi muutamia kertoja. En tiedä mikä tuli. Toivottavasti joku roska vaan, eikä esim. jalassa tai haavassa mitään. Sen jälkeen kulki tiiviisti remmissä, ja unohti pian olleensa edes kipeä. Hui!

Mikään ei kelpaa kun haluaa just sen mikä on Oodilla. Ja siitä syystä voi mököttää!
Tänään juhlittiin pikkupennun 7vuotis synttäreitä!!!!! Mitä hittoa! En ymmärrä miten on voinut kulua jo noin monta vuotta? Mun unelmapentu joka jo mummo ja pian veteraani. Tarjoilut ja lahjat oli todella köyhät. Pitänee (kunhan keksii ;) ) ostaa jotain.

Daamin kanssa päästiin Janitan ja Jaakon valmennusryhmään. Kiva päästä treenailemaan kevätkausi siellä. Eväitä jatkoa varten tarvitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti