torstai 28. tammikuuta 2016

Jaakon treeneissä

Keskiviikkona treenailtiin sylkkäreitä. Treeni oli erityisen hyvä ja paljon tuli infoa, jonka sisäistäminen oli jo aika haastavaa sillä oli niin paljon hyvää tietoa. Huomionarvoista oli mm:
-Sylkkärissä tulisi ajatella kääntävänsä koiran pään rintaan. Ohjaus pienieleisempää ja enemmän kropalla, ei käsillä (taas mä huidon)
-Tuplasylkkäriä tehtiin
-Daami aina lukitsee ensimmäisenä näkemänsä esteen
-A:ta ekaa kertaa pumpperilla, ihan vaan pari toistoa. Ekalla ihmetteli, tokalla tosi jees. Saatiin paljon ajattelemisen aihetta A:han.

-Putki-puomierottelu hankalaa, sanallisen käskyn sisäänajoa
-Käytän paljon sekä rytmittämistä että tiukkoja kääntäviä ohjauksia, tämä hidastaa koiraa. Toinen riittää, yhdessä ne ovat liikaa. Jaakko sanoitti sitä mitä olen miettinytkin. Tämä on yksi asia, mistä haluan päästä eroon tämän kevään aikana, samoin käsillä huitominen.

Turkki tekis mieli vetasta alas, mutta sitten tulee tietenkin kylmää ja pakkasta ja koira menee jumiin, ja palelee ja ei voi pitää treeneissä autossa yms. yms. Daamin turkki on aika huopunut rinnasta kun joutui pitämään toipilaspukua ja muutenkin on pidetty paljon takkeja yms. En ole jaksanut avata, ja luulempa etten aijokaan sillä sekä kilppari, että sterkka heikentää turkin laatua, toki Daamilla ei ole mikään helppo turkki ollut koskaan, todella pehmeä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti