torstai 21. tammikuuta 2016

Paluu arkeen ja treenailuja

Joensuun reissu tuli tehtyä ja paluumatkalla juna rullas jonkun ihmisen yli. Omat härdellit siitä mutta kotona odotti ihanat karvamursut. Hyvässä hoidossta tietysti porukoilla.

Maanantaina oli koirien huoltopäivä. Tiedossa oli vesikävelymattoa ja hieronta perään. Daami kiipesi heti matolle ja oli aika vauhdikas harjoitetta tehtäessäkin. Tosi hyvin suoriutui kaikesta, myls uuden ihmisen hieronnastakin ja saatiin kyllä kehujakin  miten vesikoira antaa heti käsitellä. Diiva nyt on helppo joka paikassa. Koirilla ei hirveästi jumeja ollut, muutamia siellä täällä. Diivan ontuva jalka hieman arasti, mutta saatiin kehuja miten ontumista ja liikunnanrajoittamisista huolimatta on koiralla pysynyt lihakset ja se on tasapuolisesti painottunut. Diivalla on seuraava aika heti maaliskuun alkuun. Daami odottaa Piiran aikaa huhtikuussa, vissiinkin.

Daami on jo ulkoillut normaalisti viikko leikkauksesta. Keskiviikkona aloitettiin agitreenit Kelpokoiralla. Onneksi treeni oli aika kevyt, sillä Janita oli suunnitellut treenin joka hahmottaa ohjaajillekkin koirien hyppylinjoja. Todella valaiseva treeni ja tuli todistettua, että Daami aika hyvin kääntyy, tekee noin yks-kaks jalkaa korjaavaa ennen kuin lähtee haluttuun suuntaan. Todella tyytyväinen tähän elastiseen pieneen.
Paikallaan pysyminen oli haaste treeneissä ja muutamat rimatkin lensi. Onneksi toistoja ei tullut paljon ja tämä oli hyvä kevyt laskeutuminen treeneihin. Vähän kyllä pelottaa, tai AIKA PALJON lauantain kisat Daamin kanssa kun tiedän, ettei mikään tule onnistumaan; ei lähdössä pysyminen, A:n juoksu on ihan vaiheessa kun en ole vielä saanut pumppereita enkä ole päässyt juoksuttamaan ja en kyllä usko että kepeilläkään malttaa tehdä loppuun asti. Miksiköhän ilmoitin edes kisoihin?

Samalla reissulla innostuin hakemaan koirille uudet ruokakupit ja vesikupin. Kaikkia luuherkkuja; kanan jalkoja, sonnin suteja kahta kokoa, ankan kaulaa, putkiluuta, jännettä. Daami sai myös uuden sadetakin ja valjaat. Diivalle tarvis hankkia fleecehaalari, mutta Hurtan poistuvaa tuotetta ei oikein missään ole. Myös Maukas Tarmo pötköjä ja raakapullia tarttui mukaan, nahkarullia ja hammasluita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti