lauantai 23. tammikuuta 2016

Daami 3luokkaan

Tyhmä ihminen kun ilmoittaa koiran yli 5viikon totaalitauon jälkeen suoraan kisoihin. Sen tiesin jo etukäteen, että malttia ja itsehillintää ei ole yhtään. Lähdön, kontaktien ja keppien kanssa tulisi varmasti ongelmia.

Kermisen rata oli suoraviivainen, mutta muutamia pahoja paikkoja joissa irtoavan koiran varmasti saa hukkaan, samoin myös vinoja hyppyjä ja välistäveto. Lähtö aika hyvä. En uskaltanut kauemmin odotuttaa sillä radan pystyi alottamaan myös koiran rinnalta. Keppeihin olin tyytyväinen. Tosi hyvä alotus ja maltti! Irtos tosi mukavasti ja tuntui että oli ohjattavissa. Siiten nämä meidän ikuisuusongelmat, tai maltti on se ikuisuusongelma. Keinu oli aika hurja, ei yhtään itsehillintää. Puomilla yritti mutta niinkuin arjessakin, vapauttaa itseään vähän liian aikaisin. A nyt on vaiheessa kun ei ole päästy treenaamaan eikä ole pumppereita ollut. Yhtään virhettä ei saatu kaameudesta huolimatta. Viiminen luva ja SERT--> siirto 3lk.

Malttiongelmia ei ratkaista agiradalla sillä se on vallitseva elementti myös meidän arkielämässä. Silti se on niin mun pilalle lellitty höpönassu jonka kanssa ei aina pysty olemaan niin tiukka ja niin johdonmukainen mitä ajattelee...;)

Tästä huolimatta, Daami tarjos herkut tädilleenkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti