torstai 4. helmikuuta 2016Daamilta lähti huopunut turkki ja kelit ovat olleet, onneksi suhteellisen lämpimiä. Aluspuku ja mantteli on ollut käytössä. Daamia ne ei haittaa, mutta vilpoinen keli saa välillä takajalat tärräämään, voi toki johtua josain muustakin jännitteestä :D
Diiva pääsee turkistaan varmaan kahden kuukauden kuluttua, ennen kun menee sterilaatioon.

Keväiset kelit ovat olleet aika ihania. On koitettu ulkoilla enemmän. Itse olen ollut jo kuukauden lähes kipeä, mutten kumminkaan. Kokeilin olla ihan levossa, mutta se ei auttanut, niin jatkoin salilla käyntiä kahden viikon jälkeen. Olo ei ole paras mahdollinen muttei huonokaan. Nyt ajattelin ottaa sukset alle ja Daamin remmiin ja lähteä suksimaan :D

Tokoharrastusta pitäisi viritellä. Haluan kisoihin ja haluan kunnon koulutukseen! Sisällä ollaan koitettu jumppailla dobopallolla ja se onkin tyttöjen lempipuuhaa.

Sterilaation jälkeen Daami on
-Helkkaristi nälkäisempi ja ryövää ruokaa jos vaan saa
-Laihtunut hullusti
-Alkanut ihmettelemään monia asioita uudestaan, ikään kuin olisi murkkuikä ja mörköikä. Luulen, että hormonikierron loppuminen aiheuttaa sen ettei ne enää boostaa epävarmaa koiraa.

-Odotan vielä voisiko se vaikuttaa siihen miten suhtautuu muihin koiriin ja vieraisiin ihmisiin


Eilen oltiin Janitan treeneissä. Tehtiin nollatreeniä. Päästiin jo ekalla kiekalla loppupuolelle rataa virheettä.
Haasteita oli
-Juoksu A: toinen kokeilu pumpperilla. Normikokonen pump tuntui liian isolta. Daami väisti sitä joten pomppas suoraan maahan. Laitettiin boxina käytetty muoviputki pumpiksi ja oli parempi. Daamilla vaan malttiongelma näkyy tässäkin, jos vedätän, ponkasee aika livakkaa perään. Palkkauksella koitetaan tähän puuttua ja vahvistaa sitä.
-Keinu: edelleen malttiongelma.
-Muutamia rimoja tuli alas vaikka olivat 35-40. Ehkä juuri siksi tulikin kun oli liian matalat eikä koiran tarvitse yrittää.

Hyvin onnistui
-Monen sorttiset käännökset, ja välistävedot. Tykkään kyllä tuon elastisuudesta ja käännösten vaivattomuudesta.
-Puomin pysäytys

Tulee muistaa
-Kontakteilla katso sinne mihin haluat koiran menevän, eli kontaktipintaan, tämä tehosi aika hyvin. Yleensä olen keinulla ja puomilla vaan juossut eteen, ilman mitään katseita, ja eihän Daami malta. Keinulla mun pitää olla pysähdyksissä että ei lennä.
-Aan palkkaus
-Irrotus seuraavalle esteelle kun etujalat edelliseltä esteeltä osuu maahan
-Takaakierto valssissa meinaa tulla sivuttaisliikettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti