maanantai 22. helmikuuta 2016


Viime keskiviikkona treenailtiin Janitan opastuksella koiran katsomista ja sijoittumista radalla niiden esteiden luo jotka halutaan ohjata läheltä. Aivot aika narikassa työpäivän jälkeen ja kauheella kiireellä Kaarinaan. Katsomisen vaikutuksen kyllä huomaa! Ärsyttävän tehokas mutta unohtuu toteuttaa riittävän hyvin jotta se tehoais myös, yleensä teen sen vähän sinne päin. Persjättöjen jälkeen pitää palauttaa katse koiraan, se meinaa unohtua ja sekin oli todella tehokas :D Takaaleikkaus kääntää todella tiukasti Daami ja siinä ei saisi niin paljon jäädä taakse. Daami ei takaaleikkuusta irtoa eteenpäin kovin hyvin ellen heti ole ottamassa kontaktia ja ohjaamassa seuraavaa nenän edessä olevaa estettä. Toki nyt on tehty todella teknisiä ja kääntäviä ratoja pitkään, luukutustreenejä pitäis saada vastapainoksi. Tosi hyvä treeni!


Uusien vermeiden kanssa porseeraus
Lauantaina käytiin Laitilassa treenaamassa hiukan irtoamista ja A-juoksutusta. Hyvin irtosi, A oli hankalampi ku se loikkaa niin helkkarin korkealta. Koitan edelleen palkalla ja neuvomalla mikä oikein ja mikä väärin saada neidin tajuamaan mitä halutaan. Loikka tulee kyllä niin ilosesti että huhei. Päänvaivaa.

Lauantaina suunnattiin vielä Pyhämaahan jäälle lenkille. Mumero hiihti ja minä kävelin koirien kanssa. Daami lähti vähän lapasesta kun se juoksi edestakasin mun ja mumeron väliä pysähtymättä kertaakaan :D Kauhealla raivolla tietysti. Välillä oli pakko ottaa kiinni ettei ihan heitä kuuppa nurin. Remmissä ollessa pysty tarpeetkin tekemään (nämäkin lähes vauhdista) kun kupoli vähän rauhottu ja pysyt henkisesti tarpeet toimittamaan. Hassu sinnikäs hullu eläin. Neiti oli hippasen loppu.

Diiva on erityisen hyvässä kunnossa. Todella letkeä kropastaan ja innokas tekemään kaikkea ja liikkumaan ja leikkimään Daamin kanssa. Parin viikon päästä olis vesiterapiaa ja hieronta. Daami on kauhean nälkäinen! Kiipeää pöydälle syömään kaiken jos vaan silmistään jättää. Ihan pässi. Ei tuommosen koiran kanssa voi elää :DD

Diivan tyttö Iita (Caraydan Limoncello) kahmi itselleen SERTejä toisista kolmosluokan kisoistaan kaksin kappalein. Miten hienoa! Onnea!

Diivan veli eli Daamin isä kävi selkäkuvilla. VA1 tuloksena, muuten priimaa. Olen miettinyt omieni selkien kuvauttamista mutta enpä tiedä. Ehkä rahalla on muutakin tekemistä. Jos oireita tulee niin magneettiin suoraan ja siitä sitten voi jo lähettää K-liittoon lausuttavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti