sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Nyt on treenailtu

4.päivä oltiin Janitan treeneissä. Koiran katsominen on vaan aika vaikeeta. Jotenkin sitä aina tekee ne ohjaukset esteille eikä sille koiralle. Koitan siihen nyt kiinnittää huomiota. Kinkkinen kohta olikin kun puomin alla oli mutkaputki ja putkesta piti saada sylkkärillä kiipeämään puomille. Ei onnistunut sylkkärillä mutta kieputtamalla onnistui laakista. Kivat treenit ja Daami on pöljänä aina <3

Vedän tässä koulutusjaksossa omalla kentällä tekniikkasovellusryhmää. Lähinnä ratatreenissä erilaisia tekniikoita mukana. Ekalla kerralla treenattiin pakkovalssi-jaakotusta ja niistopersjättöä. Daami pääs yhden kerran tekemään radan ja toimikin puhtaasti. A:n suoritusta taas pohdin kun mielestäni pumpperi olisi hyvä olla ylösmenolla että aloittaisi harjan ylityksen aikaisemmin. Kun nyt se heittäytyy niin hulluna ja sitten liinat kiinni ettei mee pumppia päin ja siitä ponnistaa suoraan maahan. Mielenkiintoista.

Viikko 19 aloitettiin muutamalla A:n suorituksella ja sitten tokotreenit perään. A oli aika hyvä, muutama toisto niin että pumppi ylösmenolla. Tokotreeneissä saatiin paljon hyvää ryhmätreeniä erilaisiin paikallaanoloihin ja häiriösellaisiin. Daami pysy varsin hienosti. Yleensä sillä pinna katkee ja sit se vaan lähtee rallattelemaan kun ei malta. Tekee sille niin hyvää nää treenit missä kentällä pitää olla ihan rauhallisesti eikä voi huutaa kurkkusuorana ja vaatia toimintaa. Tehtiin myös hyppytreeniä ja kiertoharjoitteita. Nouto näyttää aika kivalta, tehtiin erilaisissa vaiheissa sitä. Pitäis vähän ryhdistäytyä tän tokon suhteen. Onneks päästään tiistaina Lentsun tokoyksärille. Toivon että saan sieltä paljon hyviä vinkkejä ja ajattelemisenaihetta tokoharrastukseen.

10.5 oltiin Koira-kissaklinikalla. Diiva kävi hierottavana ja vesimatolla. Aika kipeitä paikkoja oli, leikkaushaava parantunut hyvin. Daami kävi kilpparikokeessa, ilta-arvot juuri ennen iltalääkettä. Oli keskellä viitettä, eli kyllä lääkkeen vaikutus riittää iltaan asti! Daami oli seuraneitinä Diivan hoidossa, oli kovin osallistuvainen ja jossain vaiheessa makasi Diivan vieressä vaikka koittikin haastaa hierojaa tuijotuskilpailuun.

Keskiviikkona Jaakon treenit. Oli hauskaa vaikka oma ajatus ei ollut yhtään semmosessa vääntöradassa. Selitykset olikin Jaakolle että "En tiedä yhtään mitä teen mutta teen niin mikä tuntuu hyvältä" :D No se sujuikin yllättävän kivasti mutta kokeiltiin sitten muitakin kuvioita vielä ja saatiin laakista osumaan aika montakin ohjauskuviota putkeen. Daami ei oikein meinannut lähteä vetoon putken toiseen päähän, niitä verkoilla hiukan reerattiin. Meno tuntu hyvältä vaikka A oli hurja leijeröitäessä ja vedätettäessä.

Torstaina tehtiin vippauksia. Aika haastavia jotenkin, vähän valahtivat kaikki Daamin kanssa, mutta neiti teki vaan yhden rundin eilisten treenien takia.

Perjantaina käytiin tekemässä hyppyjumppaa. Perussarjaa, kasvavaa sarjaa ja setpointtia. Diiva teki muutamia jumppia myös ja uskon sen tekevän hyvää sille. Daami toimi hienosti. Pitää muistaa tehdä näitä treenejä jatkossakin.

Ensviikolla tiedossa vaan se tokoyksäri ja yhdet agitreenit. Toivon että päästään vähän tokoa tekemään ehkä enemmänkin ja jos A:ta juostais toisenkin kerran. Muuten itsellä aika kiireviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti