tiistai 3. toukokuuta 2016


Huhtikuu hurahti. Diiva kävi sterilaatiossa ja parani siitä todella nopestai, niin kuin Daamikin. Diiva eikuitenkaan ollut yhtä kipeän oloinen ja yhtä energinen heti :D Paljon helpompi tyyppi toipilaana. Diivalla meni vatsa kuitenkin löysälle nukutuksen jälkeen ja yksi yö meni ulkona rampatessa tunnin välein. Aika rassaavaa. Nyt kaikki kuitenkin normalisoitunut eikä enää tarvi rajoittaa juuri mitään.

Me ei olla treenattu mitään! Normi elämää. Keskiviikkona käytiin Daamin kanssa pitkästä aikaa kelpokoiralla ja Timon treeneissä. Itse aika tiukalla aikataululla aamuvuoron jälkeen pienet päikkärit, Turkuun treeneihin ja sieltä äkkiä takasin ja yövuoroon. Siitä olikin hyvä sitten jäädä vapunviettoon. Treeni oli mukava ja paljon onnistumisia. Pieniä rytmityshaasteita ennen putkeen lähetystä. Puomi oli mainio (vähän epävakaa) ja A välillä ihan hyvä. Myös radan loppuosassa rytmityksellisiä juttuja ennen loppusuoralle lähetystä ja leijeröintiä. Daami oli aika jengoilla. Huomas että oli vähän hauskaa päästä pitkästä aikaa radalle.

Itse vietin pidennetyn vapun Helsingissä ja koirat porukoiden kanssa. Nyt taas ryhdistäydytään gradun, lenkkeilyjen, treenien yms. suhteen. Huomenna Janitan treenit ja torstaina oman ryhmän veto. Alkaa pitkästä aikaa treenit taas pyöriä täälläkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti