maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kisahöpinöitä

Rentoreiskan tyylinäyte sohvalla loikoilusta

Daami on kunnostautunut ruuan ryöstämis rintamalla. Eilen meni keksit kulhosta pöydältä ja muutenkin tuntuu, että tytöllä on automaationa ruokailujen jälkeen kiivetä pöydälle tarkistamaan jäänteet. Tuntuu aika haastavalta motivoida koiraa pysymään pois pöydiltä. Räyhäämis linjalle en lähde. Olen kyllä Daamin kanssa tullut niin lepsuksi, ettei ole tosikaan..:D Onneksi, sillä mua vaivannut natsiasenne on ollu ihan hirveen stressaavaa. Ihanaa kun ei ota niin tosissaan kaikkea.

Diiva on ollut pirteä ja virtaa tuntuu riittävän riekkumiseen. Diivalla on ensi maanantaina sterilaatioon aika ja sitä parannellaan sitten huolella ainakin viikon verran. Saa nähdä mikä punkero siitä sitten tulee.

Daamin kanssa kisattiin Porissa parin startin verran. Mun tekee mieli kisata mutta ei sitten kuitenkaan. Edellisenä päivänä ajattelin, että jos aamulla ei tee mieli lähteä, niin en lähde. Sää oli ihan täydellinen joten tuli lähdettyä vaikka muutakin mukavaa olisi voinut vapaapäivänään tehdä. Onneksi tuli lähdettyä, vaikka radoilla ei juhlittu niin paljon huippujuttuja silti! Ensinnäkin meno sen kanssa radalla on niin hienoa, se tuntuu niin hyvältä tehdä sen kanssa, jopa paremmalta kuin treeneissä. Ekalla radalla ryysin kepeille ja se vaan ajo Daamia kauemmas (törkkäyksiä pitää harjoitella). Samalla radalla Daami otti siivet puomin ylösmenolla ja lensi maahan ennen tasaista osuutta. Otin putken kautta uudelleen ja täydellinen 2o2o. Ihana nähdä malttia sillä! Tuomari ei tajunnut hyllyttää tästä hyvästä ja tuloksissa joku 10vp ja pari sekkaa yli. Toisella radalla pysy lähdössä todella hyvin! Tämä on jo yksi TYÖVOITTO! Edelleen meno tuntu niin hyvältä, siis vaikea kuvailla. Välillä vähän kiirettä itsellä mutta se on niin hyvin näpeissä. Yks rima alas tiukassa paikassa ja sitten käänsin rintamasuunnan vaikka olis pitäny tehdä vastakäännös, koira irtos kepeille ja teki täydellisesti irroten sivusuunnassa hyvin. Se, että kepit onnistui molemmilla radoilla loppuun asti oli toinen TYÖVOITTO! ja se että malttoi ottaa 2o2o oli kolmas TYÖVOITTO! Toivon todella, ettei mulla tule mieleenkään ottaa uutta pentua ennen kun Daami on eläkkeellä. Toivon niin, että saan mahdollisimman kauan harrastaa vaan tämän yhden koiran kanssa! Ihanaa kun on realistiset mahdollisuudet käyttää kaikki aika ja resurssit yhden koiran kanssa KUNNOLLA tekemiseen. Vielä kun vaan löytäis motivaation ja halun tähän ;)

Kisakaveri <3

Me lähdetään tällä viikolla Joensuuhun hakemaan muuttokuormaa pois. Tai tuon sieltä vaan astiat ja vaatteet, huonekalut jää sille tielle ja sisustan uuden kodin täysin uusin vermein. Tosi surullista että se loppuu jo, vastahan me sinne mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti