tiistai 5. huhtikuuta 2016

Vähän agia ja Daamin huolto

Pojat lähti omaan kotiin ja meillä arki kahden koiran kanssa jatkuu. Ei niistä kyllä paljon vaivaa ollut. Monessa asiassa isompikin jengi menee mutta osassa asioista ei mene :D Lenkeillä on kiva käydä isolla porukalla kun huomaa että kaikilla on niin hauskaa. Yksin kun Daamin kanssa menen metsään, ei kenelläkään ole hauskaa xD Daami huutaa tylsyyttään kun ei osaa tehdä mitään yksin ja minä kiristän hermoa ja koitan olla rauhallinen.

Sunnuntaina käytiin tekemässä pieni agitreeni koko porukalla. Daami teki hiukan A:ta ja puomilla ja kepeillä itsenäistä suoritusta vahvistin. A oli aika jees. Muutama loikka. Lelun heiton vasten vaatii vielä, muuten en usko että malttaa. Ralph keskitty pitämään hauskaa ja menemään lujaa, hiukan kääntymisiä otettiin, Ralph kropaltaan erilainen mitä olen tottunut ja sen huomaa kääntymisissä ja tyylissä hypätä. Robbe tarjos hyppyjä ja rallas putkia. Teki kaikille hyvää!

Daamilla oli tänään tiistaina osteopaatilla Turussa. Tyttö oli suora ja ei puolieroja, Ainoastaan toinen lapa oli hiukan korkeammalla. Syy tähän lähti rintarangasta (vissiinkin?). Sain noottia siitä, että Daami on aivan liian laiha, anorektinen. Kylkiluut ei saa tuntua vaan pitää olla pieni kerros. Nyt koira oli niin kuiva, että sillä on keskiikäisen koiran kudoksisto. Daami tarvitsee lisää proteiinia, kosteampaa ruokaa ja hitaamman syömistyylin. Öljyt ja nivelaineet on kunnossa. Jos koira on noin kuiva, eikä sillä ole rasvaa ottaa elimistö sen lihaksista ja näin olikin jo käynyt, samoin se heikentää koiran liikkuvuutta ja joustavuutta. Light ruuat ei sovi koirille yleensä ja senioriruoka tuskin Daamille riittää energiasisällöltä. Hurautettiin sitten vielä ostamaan ruokaa (orijen) ja Much pullia ja syömistä hidastava ruokakuppi. Otettiin me vähän luitakin. Olin ajatellut pitää lightilla tai sennulla (nämä sopii Diivalle) mutta antaa vähän enemmän mutta katsotaan nyt.

Viikonloppuna olis tarkoitus huristella pari starttia agia Porissa kisoissa. A:n suoritus vähän hirvittää :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti