torstai 31. maaliskuuta 2016

Hoitopoikia
Meillä ollut aika rauhallisa. Kelpokoiran treenit on pidemmällä tauolla eikä ole nyt treenailtu mitään juurikaan. Saatiin Ralph ja Robin meille viikoksi ilahduttamaan. Viikko on sujunut hyvin ja ollaan keskitytty ulkoilemaan paljon. Daami haastaa poikia vuorotellen leikkimään. Ulkona Daamin mielestä parasta leikkiä on epäsosiaalinen rähinä, niin että kaikki kolme juoksee, pyörii samassa kasassa ja rähisee toisilleen :D Todella rentouttavaa. Daami on vaan niin äijä ja pojat hyvässä nuhteessa täällä. Molemmat kyllä tuntevat Daamin ja osaavat käyttäytyä mahdollisimman vähän ärsyttävästi. Daaminkaan ei tarvitse niin paljon pitää kuria kun tiettää pojat, eikä heistä ole harmia. 

Itsellä on ollut useampi päivä vapaata niin on kerennyt tekemään gradua, käymään salilla ja lenkkeilemään kunnolla. Nyt kolme päivää töitä ja taas muutama vapaa. Eilen ennen työvuoroa väsytysoperaationa pitkä lenkki metsässä, tokotreenit kaikille, sisällä doboa ja vielä luut natustettavaksi. Koirathan ei juuri joudu yksin olemaan kun porukoilla majailen tällä hetkellä. Aina on joku paikalla. 

Kyllä sanon, että neljä koiraa on aivan liikaa :D Yks on juuri oikea määrä, silloin on vielä mahdollisuus sille että on jotain muutakin kuin Grazy Doglady, ja on jotain muutakin elämää kuin coretexit päällä juoksua pisin mettiä :D Jep, itse ainakin arvostan elämässä myös paljon muutakin ja olen onnellinen kun koiraharrastus ei oo niin överillä tasolla mitä joskus, se ei ole myöskään koko elämä jolloin siihen osaa suhtautua terveellä tavalla. 

Musta ehkä hienointa tällä hetkellä on se, että voin ottaa koiran mukaan ja lähteä lenkille, voin mennä lenkille metsään, kaupunkiin, tai voin ottaa koiran mukaan rannalle tai piknikille. Yksi koira on helppo kaikissa olosuhteissa. Voin mennä sen kanssa kylään, saan sen hoitoon jos tarve. Voin treenata milloin haluan ja saan siitä mielihyvää ja se haastaa mua. Voin kisata jos kiinnostaa, usein ei kiinnosta sillä en tiedä mikä on se juttu mitä kisat mulle antais enemmän kuin treenit? Voin ostaa kaikkea kivaa ja pidän huolta sen terveydestä. Voin hemmotella sitä erilaisilla herkuilla ja ottaa sen kainaloon kun mieli tekee. Lopun aikaa ne elelee tuossa rinnalla. Daami on oiva koira tähän kaikkeen sillä siinä löytyy ruutia mihin vaan, aktiivisempaankin harrastamiseen, mutta se on erittäin tyytyväinen myös siihen että se elää tavallisen koiran elämää mun kanssa ja saa seurata mua ja kokea olonsa hyväksi. Elämä sen kanssa, tuntuu välillä jopa ällöttävän helpolta, mutta ei siltikään jätä kylmäksi <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti