sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Elettyä elämää vaan
Daami sai hieman lapsisiedätystä kun saatiin sukulaisia vieraiksi. Ihan kokoajan en Daamia pitänyt siedättymässä sillä stressin tason huomaa. Tuli aika hyvin juttuun mutta en luota täysin, joudun olemaan sen säätelijä ja poiskutsuja. Vieraista aikuisista tykkäs, joka oli outoa, heittäyty selälleen ja meni syliin. Lapsien jutuista oli välillä tosi kiinnostunut mutta kun ahdistus kasvoi niin Daamilla poskiin päriseminen lisääntyi. En kieltänyt Daamia murisemasta, käskin sen pois lasten luota silloin tai jos murina tapahtui mun sylissä, koitin ohjata ajatusta muualle ja rauhottaa ja lievittää stressiä. Plussaa on kuitenkin se ettei Daami jahdannut tai purrut ketään xD HAahhah... Joo ei oo kauheen hauskaa jos miettis joskus omia lapsiakin hankkivansa.

Diivan pitää olla aina leluineen keskellä lasten leikkejä

Janitan treeneissä taas tankattiin koiraan katsomista. Tehtiin kuivaharjoittelua joka oli kauheeta ja kauheen vaikeeta :D Ehkä se iskostuu joskus munkin järkeen. Hyvältä tuntui kyllä ohjaaminen mutta hiukan tekee mieli vielkuilla kokoajan mihin ollaan menossa ja sit saattaa koira unohtua ja Daamilla rimat räpsyy jos sillä tulee kiire. Kun katson ponnistukset ja laskut niin malttaa hypätä. A ei oikein vielä onnistu radalla, ennen rataa tehdyt harjotteet tuplapumpperilla aika hyvät.

Jaakon treeneissä ei voinut kuin mennä hyvin kun saatiin heti naistenpäiväruusut käteen :D Rata oli hauska. Tällä kertaa jouduttiin työstämään vähän Daamin palkkausjuttua, että välillä tahittiin sitä ettei annettu koiralle periksi kun haahuili lelua. Daami tekee rataa niin lelun takia ja vaikka tekee rataa niin ajatus on muualla; käännökset valuu, ei tuu ohjauksiin, kyylää palkkaajaa ja ennakoi ja välillä tekee mitä tahansa esteitä mitkä vaan vie kohti lelua. A oli haastava mutta saatiin onnistumaan.

Tää on KAMALAA!

Diiva kävi vesimatolla ja hieronnassa. Olin juuri pari päivää ennen katsonut, että ontuuko se toista takajalkaa, tai liikerata on rajoittunut ja selkä köyryssä. Tähän voi vaikuttaa se, että Diiva pääsi eroon talviturkista ja on sitten ollut vähän viluinen vaikka vaatetta kyllä riittää. Vesimatolla näkyi sama mutta hierottaessa ei juurikaan oireillut tai aristanut. Se jalka on ennenkin ollut outo, liekö selässä vai lonkka/polvi. Aika paljon kyrsii ja ahdistaa kattoa tommosta. Ollaan otettu nyt rennosti, bottia ja kipulääkettä. Daami on näyttäny mun neuroottisiin silmiin hvyältä jo pitkään.

Mä otin Daamin mukaan ja lähdin Joensuuhun aineistonkeruumatkalle :D Kyllä se gradu sieltä tulee! Ei oo kyllä yhtään ahdistusta tämän asian kanssa. Ennen kuin huomaankaan joudun sanoo heipat yliopistolle :D Daamille tekee hyvää taas opiskella käyttäytymistä. Tuntuu välillä että sterilaation jälkeen saa opiskella ja siedättyä moniin asioihin uudestaan.

Daamista on tullu ihan pehmo kun tädin kainalo kelpaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti