keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Elma the hattarapääElma (Charmandelan Great Plan Vera Wang) kotiutui viime torstaina. Pentu on ollut todella todella reipas ja rohkea. Vesikoiraan verrattuna yllättävän lungi kaikkeen uuteen vaikka Daami ei koskaan pentuna oikein mitään ole pelännytkään. Toki pikkupennut usein on rohkeita, ennen kun epäilykset alkaa, mutta huomaa kyllä seurakoiran luonteen jo nyt. Pennut ei olleet muihin koiriin tutustuneet ennen luovutusta, mutta ensimmäisen 10 minuutin aikana pentu yritti syöksähtää tyttöjen hurjaan rallileikkiin mukaan. Pentu myös hullun rohkeasti käy komentamassa ja haastamassa leikkiin isoja koiria ja Daamia päin juoksee, ilman sen suurempaa kunnioitusta vaikka Daami murinalla kertookin, ettei onnistu. Pentu osaa jo hienosti lukea Diivan ja Daamin eroja. Osaa hienosti koirien kieltä, eikä haasta Daamia katseella vaan kääntää pään pois ja vähin äänin hiippailee kauemmas, ei pelokkaasti vaan varmoin askelin.

Daami on ollut todella pitkäpinnainen pennun kanssa. Muutama tökkäsy kuonolla kun pentu on ollut törkeä. Ei kuitenkaan tarvi pelätä että Daami olisi arvaamaton tai lyhytpinnainen pentujen purija. Ei todellakaan, vaan toimii juuri oikealla tavalla.

Diivan kanssa on saatu aikaan jo hurjat rallittelut. Kissojen päälle mennään käpälöiden ja niitä yritetään jahdata ja komentaa. Sylvi vaan tykkää ja antaa pennun purra ja retuuttaa hännästä mutta tarpeen tullen nousee korkeammalle tai läppäsee käpälällä. Pentua kyllä kielletään kissojen jahtailuista mutta varmasti saavat ihan hyvät painit Sylvin kanssa aikaan.

Pentu hakeutuu todella paljon ihmisten seuraan, ohi koirien. Häkissä olo on jo tuttua touhua ja huutoaika vähenee kokoajan. Tarpeet tulee ulos ja yöt menee nukkuen. Pentu on siis vanhempieni mutta nyt kun kotona vielä majailen niin pääsen osaksi pentuterapiaa :D Pentu on aika riiviö, tuholainen ja kova puremaan. Mutta aika ihana hellyyttävä hattarapää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti