keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Viikonloppu ja agipitsiViikonlopuksi saatiin vieraita. Diivan poika ja pojanpoika omistajineen. Tarkoituksena hengailla ja kisata Rauman agipitsissä.

Ralph kunnostautui palkintopallilla. Ralph myös tienasi 2 LUVA nollaa ja nousi kolmosluokkaan ja pääsi kirmaamaan jo yhden radan sielläkin. Daami oli tosi jees! Haastavat radat ja virheet aikalailla malttivirheitä (kepit lopetti kesken, A ei malttanu tulla alas, vinohyppy jäi välistä). Ehkä meidän meno on hieman parempaan päin, mutta kyllä tunne on, ettei me vielä pystytä kovin haastaviin suorituksiin kisafiilingeissä. Onneks meillä on tarkotus pitää hubaa sen sijaan että juostaan maineen ja mammonan perässä.

Pojat suhatutu pentuun hyvin. Pentu oli kuin kotonaan isossa laumassa, ehkä kävi vähän kaikkien aikuisten hermoille välillä. Otti kuitenkin koirien sijaan paljon kontaktia ihmisiin, tuttuihin ja tuntemattomiin.


Daami

Ralph

Robin

Diiva
Otettiin hiukan seisotuskuviakin, perinteisesti. Ei nää nyt mitään ihan karkkeja ole mutta ihan söpöjä :D

Mulla itsellä on vielä kaks viikkoa aika tiukkaa kesärientojen suhteen, sitten höllätään, tai lähinnä siirrytään taas gradun pariin. Tänään suuntaan Helsinkiin ja kohti Viroa ja Pärnua. Ensiviikolla jälleen Helsingissä Weekend festareilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti