sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Joulu ja uusi vuosi!

Valmistuin kasvatustieteen maisteriksi juuri ennen joulua. Nää on ihan kamalia muutoksia kun pitäis sitten taas keksiä mihin suuntaan lähtee rämpimään :D On niin kiva ollut olla opiskelija. Toki olen viimeiset 2 vuotta tehnyt töitä opiskeluiden lomassa. Elämä ollut aika kiireistä, mutta ihan parasta aikaa. Jos saa olla, niin olen aika ylpeä itsestä kaiken tämän keskellä! Joensuuta 5vuotta on ollut huippua! Ehdin tyystin jo kiintyä itärajaelämään, tuntuu kamalalta päästää irti vaikka eteenpäin on mentävä eikä saa jumahtaa paikalleen. 


Onnellinen luun omistaja!

Olen itselleni koittanut metsästää joululahjaa. Käynyt muutamia katsomassakin mutta oikeaa ei löytynyt ennen joulua. Tarkoituksena oli hankkia auto itselle joulu- ja valmistujaislahjaksi. Sellainen sitten löytyikin tammikuussa ja nyt on niin luksusta! Lähes tuliterä (2000km ajettu) biili alla. Iso ja huono sijoitus, muttei harmita yhtään kun hyppää rattiin. Takakontin häkkisysteemi on vielä suunnitelmien alla. Saa taas vähentää kenkien ja vaatteiden ostoa ;)

Joulu meni töissä. Olen sitä mieltä että joulua ei kuulu viettää missään lämpimässä eikä töissä.  Joulu oli kuitenkin aika spessu ja ikimuistoinen. Taas tietää mikä tässä työssä on tärkeää ja hienoa! Koirat ei saaneet mitään ihmeellisiä joululahjoja eikä perheen keskenkään mitään oikein ostettu. Kiva välillä näinkin.

Joulu töissä, vuoden vaihde viihteellä Helsingissä. Käytiin vähän shoppailemassa ja kansalaistorilla katsomassa Suomi 100 meininkejä. Huippureissu, hiukan harmitti etten pässyt näkemään koiria paukkeessa. Diiva oli kuulemma ensimmäisiin ollut (niinkuin luonnetestissäkin) ärtyisä, eli räyhää ja lähtee kohti pauketta. Lopettaa kyllä kun käskee. Daami ei välitä mitään ja Elma oli tyttöjen seurassa ollut varsin hyvä. Yksin arastelee muttei ole ihan selkeä paukkuarka. Kauhean kiitollinen olen, kun on "mummola" joka hoitaa koiria mielellään, että pystyy olemaan koko joulun töissä ja uuden vuoden viihteellä. 

Pesupäivän jälkeen. Elman fööni puhalsi karvan aika puudeliksi :)
Kevään ohjatut treenit toteutuu Elinan ratatreeneissä ja Janitan ja Jaakon aamuryhmässä. Elina tietää mitä Daamin kanssa pitää tehdä, mutta haluan toisenlaistakin näkökulmaa asiaan. Kelpokoiralla vaaditaan aika hurjia, mutta olen saanut näiden koutsien valmennuksista eniten irti aikanaan, ennen kun Daamin jahtausongelma tuli niin suureksi ettei ohjaukset enää toimineet. Kiva nähdä nyt, miten onnistutaan, päästäänkö yhtään oikeaan fiilikseen siellä. Toivon taas vaan, että koira pysyy terveenä ja mielelläni itsekin :D Syksy oli aika surullista aikaa omien flunssien osalta. Toki stressitekijöitä oli hitosti, nyt ehkä vähän chillimmin liikenteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti