sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Ihana lomaviikko


Meillä kaikki tytöt ovat saaneet kesäkynnet :D Daamille mintunvihreä ja Diivalle tumma pinkki


Daamin tila on ennallaan. Ollaan taas käyty tekemässä muutamia testejä joista tuloksia ensi viikolla. mm. kilppari ja addisoni. Jos lääkärilläkään ei ole asian suhteen sen kirkkaampaa visiota niin turha stressata. Eletään elämää ihan tavalliseen tapaan ja treenataan.

Olen itse ollut lomalla tämän viikon. Sain tietää saaneeni viran Salosta, sellaisesta koulusta, josta mulle tuli heti vahva intuitio. Toivottavasti tämä intuitio on oikea ja myös työ siellä tuntuu itselle sopivalta. Fiilis sen suhteen on hyvä koska kyllä näitä vaihtoehtoja tässä on ollut, mutta mikään ei ole sillä lailla kolahtanut muista. Turkuun aijon muuttaa. Asumisjärjestely onkin seuraava selvitettävä asia ja siinäkin vielä monta toteutusmahdollisuutta :D Vähän mietityttää jokapäiväinen ajaminen (jossa kyllä omat hyvät ja huonot puolet) ja tietysti se miten raskas syksy tulee olemaan. Jänskättää, että osaanko ja selviänkö, mutta se on täysin normaalia ja moni muukin on selvinnyt, joten minä tuskin olen se joka ei selviä. Jännää silti. Ihana alkaa kuitenkin elämää suunnittelemaan kun tietää missä menee ja mitkä on raamit. Nyt kaikki muut harrastukset yms. piirit vaan kuntoon ja ai että, miten mä voin olla jo tässä vaiheessa elämää. Todella hieno fiilis!

Daamin kanssa on treenattu todella vähän. Vain Elinan ratatreenit jotka nyt loppui toukokuussa ja kesäkuussa Elinan keppiryhmässä. Ensimmäinen keppitreeni oli todella avartava ja koirat hoksasi asian hienosti. Perustelut treenien taustalla ovat minulle tärkeitä ja nämä harjoitteet Elina perusteli niin hyvin, etten hetkeäkään epäile vaikka omaan myös kriittistä ajattelua tässä lajissa. Daamikin alkoi käyttämään aivoja ja halusi tehdä oikein vaikka harjoitteiden tarkoituksena oli hetsata koiraa väärään väliin mutta koirille halutaan rakentaa halu korjata itse, tehdä oikein ja ajatella. Tämä tyyli sopii Daamille paremmin kuin hyvin, sillä Daamille pitää itselle syntyä käsitys, että hän pystyy vaikuttamaan, hän päättää ja hän itse.  Tuntui taas treenien jälkeen että onneksi menin kurssille vaikka sekin oli katkolla Daamin sairasteluiden takia.

Kuuman metsälenkin pelastus on kuraoja

Lomaviikko on sujunut ihanasti! Olen nukkunut paljon, käynyt salilla ja lenkkeillyt koirien kanssa metsässä niin paljon kuin lystää. Koirat on päässeet uimaan, herkutelleet ja saaneet olla kaikissa puuhasteluissa mukana.

2 kommenttia:

  1. Kaikkea parasta Daamille, toivottavasti oireiden syy selviäisi pian! Ja sulle tsemppiä uuteen työhön - noi fiilikset on ihan normaaleja, kuuluu jokaiseen uuteen työhön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jep, pieni epäilys lienee normaalia. Aihetta gradussanikin tutkineena tiedän, etten ole ainut joka miettii tällaisa asioita valmistumisen jälkeen.

      Poista