tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kesäkuulumisia




Elämä on aika hienoa! Saa olla onnellinen, että on saanut tehdä siitä juuri oman näköisen ja onnekas, että se on niin miellyttävää ja ihanaa.


Kesälomaa takana nyt noin 4 viikkoa ja on ollut hienoa. Aluksi hieman pohdin miten saa ajan kulumaan ja on välillä vähän outoa ollutkin. Vaikea olla tyhjänpanttina tekemättä mitään, mutta sekin lienee sellainen taito joka on hyvä oppia.  Kesä on kesä, syksyllä muutama matka jota odotan ja talvella muutto uuteen kotiin. Ei valittamista siis!

Daami voi aika hyvin. Ontumisia ei ole mutta Piiran kanssa paikannettiin toisen takajalan jäykkyys. Se on ollut kauan outo muttei eläinlääkäri siinä mitään ihmeitä löytänyt. Tällä kertaa oli jäykempi kuin ennen. Veden pulauttelu loppui kun annoin kuurin Pepcidiä. Neurologiset oireetkaan eivät ole hävinneet. Luultavasti uusi visiitti Aistiin tiedossa.

Agility on ollut aika tauolla. Pieniä treenejä silloin tällöin eikä koira ole ontunut tai oireillut. Agility on nyt tuon koiran kanssa aivan uskomattoman hienoa. Se meno ja se fiilis. Koira tekee niin hienosti hommia, sitä voi jättää ja lähettää esteille ja voin itse pinkoa menemään. Saan liikkua paljon ja kauas ja koira tekee hommansa. Huima muutos! Ei sitä pysty edes selittämään.

Daami on ollut nyt viikon "mummolassa" hoidossa kun kävimme viettämässä Juhannuksen Sallassa. Mukava reissu ja olisihan Daami voinut mukaankin tulla, mutta kiva joskus reissata ilman stressiä. Daami ei ole kuitenkaan omimmillaan vieraiden luona.

Daami Sylvin kanssa saunassa. Tässä näkyy hyvin Daamin neurologinen häiriö, kieli roikkuu ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti