tiistai 3. huhtikuuta 2018

Daami ontuu

Mitäköhän kaikkea sitä taas on tapahtunut.

Helmikuussa hiihtoloma vietettiin New Yorkissa ja Miamissa. Koiria oli ikävä mutta hyvinhän siellä sai ajan kulumaan :D Nykiin haluan ehdottomasti uudelleen. Niin mainio tunnelma! Miamissa poltettiin itsemme heti ensimmäisenä aamuna. Se ei ollut hauskaa ja lämpö tuntui aika tuskaiselta aluksi. Kasapäin ihania kokemuksia rikkaampana. Huippureissu!

Ennen reissua tuli ostettua oma koti. Tämä siis vasta rakentuu ja toivon todella, että jouluksi pääsisi jo omaan uuteen kotiin. Kyseessä siis rivitalon pääty, 4h ja tupakeittiö, ihana iso terassi ja isot lasi-ikkunat. Minun näköinen, kompakti ja vaivatonta asumista. Sen verran pihaa, ettei tarvitse kaikkea vapaa-aikaa käyttää pihan hoitoon. Daamille riittävästi vahdittavaa.

Daami loukkasi etupään (olka-kykynärpää) maaliskuussa. Nyt sitten jouduttu myymään treenejä ja skippaamaan kisoja. RTG kuvissa ei näkynyt mitään. Nyt siis ollaan 10 päivää kipulääkkeellä jonka jälkeen lisätään hieman liikuntaa ja jos ontuma palaa niin kontrolliin. Sen jälkeen sitten CT ja prp tai leikkaus. Lääkäri epäili trauman seurauksenamahdollisesti irtopalaa joka ei näy RTG kuvassa. Tämä kyllä on niin surullista. Koira jolla edelleen kieli roikkuu ulkona, kilppariarvot päin prinkkalaa ja nyt etupääkin rikki. Totesin lääkärillekin, että onkohan tässä mitään järkeäkään. Daami on myös lisääntyvissä määrin räyhännyt. Selkeästi kipuja on. Kävi Diivankin päälle yhtäkkiä kahdesti. Ei kai tässä muita vaihtoehtoja ole kuin pitää sitä elossa. Aika lohdutonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti