tiistai 22. elokuuta 2017

Syyslukukausi käyntiin

Elokuu tuli, kaikki muuttui ja vaikuttaisi, että hyvinhän tämä on lähtenyt sujumaan.

Muutettiin Turkuun. Mukavaa aluetta, ei ihan keskustan sykkeessä. Helpottaa paljon ulkoilua. Asumus on iso ja edullinen, ei ihan vielä tunnu kodilta mutta pikkuhiljaa. Sisustus hieman sinne päin sillä toiveissa olisi ihan oma koti joten ei viitsi investoida tämän sisustukseen juurikaan. Daami on sopeutunut todella hyvin. Kerrostaloasuminen on hyvin muistissa vaikka onkin saanut 2 vuotta räyhätä omakotitalossa. Lenkkimaastot on kohdillaan ja treeneihin, eläinlääkäriin, osteopaatille yms. lyhyt matka. Todella todella jees.

Daami on tykästynyt myös toiseen lenkittäjään ;) Daami lienee sulattanut hänetkin, sillä aluksi koiria ei sänkyyn olisi päästetty, mutta nyt kun lähden töihin niin nämä kaksi jäävät kohtuullisen söpösti nukkumaan kainalokkain.

Työt alkoi myös. Aika kovaa hommaa sanon! Koska on kesäloma? :P
Ihan hirmuisesti duunia ja paljon haltuun otettavaa. Ihan vielä en pysty toteuttamaan opetustani niin kuin haluaisin, mutta pikkuhiljaa. Kokemuksen myötä! Ihan toivoton olo ei enää ole, aluksi kylläkin. Oppilaat ovat ihania, töihin on kiva mennä ja kotiin on vielä kivempi palata :D Eiköhän tämäkin tästä ala rullaamaan.

Mitäs vielä uutta tässä olis tapahtunu? Noh, eiköhän nämä riitä tähän rytäkkään.



Diiva viettelee eläkepäiviä porukoiden luona. On kovin tyytyväinen siellä ja ollut hyvässä kunnossa. Kova ikävä on.

Daamin oireet jatkuu edelleen. Todettiin kasvojen hermotus puutteelliseksi. Neurologille lähete. Daami oli ilman kilpparilääkitystä 40päivää eikä mitään oireita ilmeentynyt. Arvot olivat huonot joten lääkitystä jatkettiin edelleen. Nyt tyhjään mahaan. Nämä oireet voivat olla kilpparista johtuvia, mutta miksi lääke ei imeydy? Siksi kokeillaan nyt tyhjään mahaan lääkettä. 2kk päästä kontrolli. Neurologille mennään varmaasti silti. Jokin muu sairaus voi olla myös syy sille ettei kilpparilääke imeydy. On vaan hirveän vaikea järjestää että pääsisi Helsinkiin 12 aikaa päivällä kun työpäivät on 8-14. Joutunen odottamaan syyslomaan saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti