perjantai 7. lokakuuta 2011

Tokoa ja aksaa

Tokoiltu ollaan nyt lähinnä tehona Mocalle ruutuja ja kaukkaria. Ruutu on hyvällä mallilla mutta kaukkari toimi tänään huippuhienosti. Sivupalkka on auttanut "vinotukseen" ja nyt ei vinota mihinkään suuntaan..:D Jee..! Täytyy vaan muistaa nyt tasapainotella taka- ja sivupalkan kanssa, ettei ala vinottamaan nyt toiselle sivulle. Ruutdun läsnäolo vaikeuttaa välilä seuraamista. Nyt on tehty sitä remmissä ja kyllä oli tiivistä jumankekka..:D Se seuraa kyllä hyvin mutta pienellä pakotteella, tai muistutuksella seuras vielä paremmin ja aloinkin jo miettimään että kohta taas kompuroidaan. 
    Dippi treenannu tehona liikkeestä seiso ja maahan. Sillä on ihme tapa seuraamisessa kytätä välillä eteenpäin. Hassu hurtta mutta seuraaminen tuntuu jopa paremmalta kuin Mocan, on tosi tiivis mutta vielä vähän hajamielisyyttä. Käännökset on seuraavaksi tehoissa kunhan saadaan tuo suoraseuraus kuntoon. Liikkeestä seisossa malttamattomuutta pysyä niillä jaloilla kun käsky tulee, hiipii vielä muutaman askeleen.


Eilen oli mulla semmonen päivä että en tiiä mikä oli. Tosi peestä kaikki..:D Käveltiinkin sitten koirien kanssa kauppaan karkkiostoksille ja energiajuomaa hakemaan. Sen jälkeen siivosinkin kämpän, seinistä lähtien. Vettä sataa lätkytti mutta silti lähdettiin fillarilla hallille treenaamaan. Ja kyllä tuli hyvä mieli..:) Yllättävän väsyneitä oli kyllä neidit. Didin keinu on ihan hirvee. Se juoksee vaan päätyyn ja loikkaa laas..:/ Hurja. Tehtiin sitä molemmilla tehotreeninä. Mocca sentään osaa olla hiukan varovainen, mutta Didin kanssa saa kyllä olla tarkkana ettei loukkaa itteään.


Saas nähä miten typyköitten leuat loksahtaa auki kun "mumero" tulee käymään..:D Hyvä lastenhoitaja niin pääsen minäkin viihteilemään..;) hahah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti