lauantai 15. lokakuuta 2011

Treenaamattomuus ja kisat = ei kovin toimiva yhdistelmä..:D

Tänään käytiin kisailemassa parin agilityradan verran. Vähän ahdisti eilen illalla kun ei olla todellakaan treenattu enkä ollut ollenkaan vakuuttunut, että tuo yks peto pysyy mun käsissä ja Didin kanssa olis pitäny päästä tekemään vahvistustreeniä. Molemmat oli jo aamulla kisapaikalla ihan hulluja, kun päästi irti remmistä ni ne vaan paino ympäri mettiä rallitellen ja juosten ympyrää..:D Ilmeisesti vähän patoutunutta energiaa vaikka viimeviikkoon ne ei oo kunnolla saanu päivisin nukkua kun "mumero" oli täällä meitä viihdyttämässä ja tehtiin myös paljon pitkiä lenkkejä.
       Ekalla radalla Didi oli hiukan hämillään uudesta ympäristöstä ja esteistä ja pientä epävarmuutta oli näkyvissä. Se on niin nollakone...! Uskomaton rekku. Sitten ku mä tyhmä viel ohjaan sitä silleen yli yli, vekaten ja puolivalssittaen kaikkia pahoja paikkoja vaikka sen kanssa ei tarvi eikä saa ku se lähtee mun ohjauksiin kyllä mukaan. Mocca on se jolta pitää vekittää ja puolivalssata esteitä pois sen näkyvistä ja linjalta. Mocca aika hienosti mukana yli puolenvälin, mutta sitten kohta jossa vekki oli liian löysä ja minä unohdin natsiasenteen hetkeksi ja silloha se tykitti väärille esteille. Puomin kontakti huippu. Jossaki käännöksissä valuu ja ei tule lähelle..Arghh.. Ikuisuusongelma. Diivalle tältä radalta 0 ja 2.sija.
     Toisella radalla ujostelut oli ujosteltu ja Didi kulki hienosti. Heti lähtösuoralla kauheeeeee kaarros, josta keräilin koiraa ja haukuin itseäni mielessä surkeesta ennakoinnista siihen. Se on ahtaissa paikoissa niin hyvin mun lähellä , kun Mocia alkaa semmosissa ahistaa ja se karkaa esteille. Didin kontaktit oli kans hienot. Se yrittää oikeesti loppuun asti vaikka mä oon kisoissa sika-lepsu kontakteilla. Keinulle Didi vähän paukkas ja olisin ite antanu siitä lentokeinun. Itelle tuli vähän kiire ja olin koiran tiellä. Mutta nollana maaliin! Mocan kanssa piti taas tehä niitä "Mitä kukaan muu kisaaja ei tee"-ohjauksia, mutta toimii ku nakutettu tuon kanssa ja vielä näyttää hyvältä, kikkailulta...;)  Hieno puomi taas. Keinulla leikkasin takaa ja se paukkas sieltä ihan  toiseen suuntaan hypylle..Pöhkö apina <3. No sitten kokeilin olla ihan hiljaa ja koira vaan vikisi menemään ja puhtaasi...;) Itellä ei tullu ees kiire ku luotin koiraan ja posotin ite menemään ja tein silti ohjaukset huolella. Huippufiilis ja loppuun vielä hullu layerointi...:) Diivalle taasen 0 ja 2.sija...
      Diivaliina olis voinu valioitua, mutta tällä kertaa voittajat vei SERTit nenän edestä..;) Ehkä meillä vielä toivoa on..;)))) Tulipa hyvä olo päästä pitkästä aikaa kisaamaan. Tylsää olla niin paatunu kisaaja ettei ees jännitä. Ehkä ihan kiva niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti