maanantai 24. lokakuuta 2011

Mocca halailee mun hupparia säkkituolissa <3

Tokoiluissa ollaan Mocan kanssa tehty ruutuja paljon niin, että pallo on siellä. Lähinnä nurmikolla, ettei pallo loista heti koiralle sieltä. Yks kerta niin, et pallo ei ole siellä ja seisomaan pysäytys ja pallon heitto koiralle.
Kaukkaria myös samalla tavalla, että koira ei huomaa pallon olevan sivulla. Luoksetuloihin maahanmenoa nyt ihan muissa yhteyksissä. Lähetän koiran vaikka kiertämään jotain tolppaa ja kun tulee mua kohti käsken maahan ja nopee palkka. Se ei oo bortsu mikä heittäytyy maahan ku joku kaho, vikkelä se on mutta minä, armoton perfektionisti..;) Hallilla päästiin tekee hyppynoutoo, ja sehän toimii. Tein tahallaan vinoja heittoja, että koira tajuaa hypätä ja takas tullessa kiertää vielä hypyn kautta. Tunnaria olis kiva päästä tekee..Siinä onki hommia ku koira on liian innokas. Pitänee alottaa vähän uudelleen rakennusta sen kanssa.

Dimpulan tokoiluissa ollaan otettu virkistykseks AVO juttuja vaik ne on aika samanlaisia ku ALOkkaan liikkeet. Kaukkari on hyvällä mallilla ja nouto yllättävän kiva, vaikka usein meinaaki pitää kapulan itellään. Ei millään antais mulle..Mistäköhän moinen johtuu.. Ruutujuoksuja tehty vähän. Liikkeestä seiso ja maahan on ilmeisesti sisäistetty ja niiden ero..;) Nyt kun vielä neiti ymmärtäis millon seuraamisessa mun hidastaminen tarkottaa pysähdystä ja millon käännöstä...:D On se vaikeeta pienen nappulan elämä..<3 Käännökset aika hyvät jo. Vasemmalle ei olla vielä otettu. Hyppy oli selkeesti hautunu neidillä..:O Teki täydellisesti pari toistoa.

Perjantaina aksattiin päiväsaikaan. Ihanaa koko halli vapaana.. Tehtiin kivoja ratoja. Vaikeita poispäinkäännöksiä, pahoja houkutusesteitä, kontakteilla persjättöjä, päällejuoksua, keinua ollaan nyt alettu tekemään niin, ettei tarvi aina kisoissa pelätä lentokeinua. Takaakierrosta jaakotuksia, irtoamista, hulluja suoria, layerointeja.

Mocca samperi lähtee kyllä huonosti mukaan kaukaa tehtyihin käännöksiin. Esteet vaan vetää sitä niin ei auttanu mitkään tönäytykset ponnistuskohtaa päin ja sitten valuu ja valuu. Tein niitä ihan palkalla erikseen. Mocan kanssa kerkesin kivasti pitkän suoran päähän tekee persjättöä, mutta rimat tuli alas..:D Sille tulee semmonen paniikki ku mä lähen oikeesti pinkomaan ja sutii ilmeisesti paikoillaan..:D Didin kanssa ei ollu puhettakaan, että olisin kerenny tekee persjättöä..:O Sillä on suoranopeus sen verran parempi kuin Mocalla mutta Moci tekee vaikeita kuvioitaki kauheella vauhdilla ja kauheilla kaarteilla tietty..;)

Mä en kestä ku toisen täytyy aina huutaa kurkkusuoraa. Nyt sain kunnon kettingin Diivalle ja Y-valjaat ni ei loukkaa itteä ku riehuu. Vein vuorotellen koirat hallin taakse puuhun kiinni..xDDD Saatiin ainaki hiljaisuus tehä tarkkaa hommaa ja ohjattava koiraki saatto kuulla mitä mulla on asiaa. Ihania ne on..

Sunnuntain tokoilut oli aika hurjat. Ei pysty keskittymään, ei sitten millään jos ruutu on tehty ja varsinki jos palkka on siellä. No onhan se aika paljon vaadittu. Tehtiin myös vähän näyttelyjuttuja. Lähinnä vähän seisomista ja liikkumista ja lelupalkalla..:D Kyllä oli vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti