lauantai 28. tammikuuta 2012

Harjottelu ohi

Mocca härnäs pikkuneitiä <3


Eli myös aikaa jää koirille enemmän, eikä tarvi enää olla niin pitkiä päiviä poissa. Mocca on ilmeisesti stressaantunu loman jälkeen kun palattiin tänne takasin ja heti joutuvat olemaan sen 8h kahdestaan. Oli kuulemma haukkunut. jota en kyllä ihan heti usko kun ei ole tapana muuta kuin ilmottaa jos joku meinaa tulla meijän kämppään. Kysyin viereiseltä naapuriperheeltä et onks koirat häiriköily eivätkä olleet kuuleet kyllä. Mutta ajattelin silti alkaa vähän taas muistuttamaan miten kuuluu olla yksin. Oon tehny nyt viikon verran harjotteita, että lähden mutta jäänkin käytävään kuuntelemaan niiden touhuja (en siis ihan oven viereen vaan niin, etteivät haista mua). Tunnin pätkissä, koska sanotaan, että jos koirat pystyy olemaan 30min rauhassa niin pystyy olemaan koko päivän. Eivätkä ole kyllä haukkuneet mitään..:/ Vaikka kauheesti liikettä on käytävässä ja pauketta ja kolinaa. Ei ees semmosiin reagoi. Tein itekki vielä ärsykkeitä; paukkasin käytävässä ovia yms. Mocca on kyllä hiukan liian kiintynyt muhun ja ihmisten seuraan kun ovat viime vuonna joutuneet olemaan niin vähän yksin. Nyt kuitenkin jääkautta, ja kun tulen kotiin ovi menee heti kiinni nenän edestä jos meinaa tulla hösöttämään ja varsinkin jos vinkuu. Samoin ei mitään huomiota niin koira rauhottuu kyllä. Täällä ollessa se on pahentunu selkeesti se että kun tulen kotiin niin Mocca vinkuu ja pyörii jaloissa ja on niin kuin ei oltais vuoteen nähty. Se saa nyt loppua. Diiva on aina ollut hirveen lungi, kun tulen kotiin se nousee kyllä ja venyttelee mun edessä, heilauttaa töpöä ja on ihan maltillinen. Mocca ihan vastakohta taasen. Se on nyt kaikkien parhaaks pitää pientä huomioimattomuutta.

Maanantaina kerettiin vaan aksaamaan. Rata oli ihana. Layerointeja minkä kerkes ja ite sai tyyliin vaan seisoa keskellä kenttää ja koirat teki homman..:D On se helppoa kun ei tarvi nenästä näyttää jokaista estettä saatikka olla jokaisen kontaktin alastulolla tai tyrkkäämässä nenästä putkeen..:D Ihania. Tokoiltu ollaan sisällä ruoka-aikana. Puolet ruoasta tokoillaan ja puolet saavat öljyn kera. Ensviikko on toivottavasti suotuisampi koirien kannalta.

Operaatio pelasta lelu vaikka itse hukkuisit lumeen..!
Tänään aamulla oli aivan ihana keli ja otettiin kamera mukaan lenkille. Vähän heilahtaneitahan nuo on mutta luonto oli kyllä kaunis ja koirat tykkää.. <3 (hirvee laatu ku lisää tänne)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti