perjantai 20. tammikuuta 2012

Hurrrrrrja viikko

...koulun suhteen siis, harmillisesti. Viikon verran ollaan herätty joka aamu 7.00 ja suoraan aamulenkille. Sitten kouluun ja siellä 13.00 asti jonka jälkeen joko tunti tai kaksi luppoaikaa. Torstaina rykäsin koirat heti mukaan ja fillaroitiin hallille. Tänään käytiin vaan nopeesti lenkillä kun piti taas 14,00 olla koululla takasin. Se on aina siinä 18,00 pintaan kun olen tällä viikolla kotiin päässyt, millon luentoa, seminaaria, ryhmänohjausta tai tuntien suunnittelua. Harmittaa oikein koirien puolesta mutta ne vaikuttaa ymmärtäväisiltä.. <3 Ei mitään kiehumisia, mitä nyt Didillä vähän lenkillä juoksututtaa ja haukuttaa ihan hulluna..:) tänään kun pääsin lähdettiin heti viikonlopun kunniaksi piiiitkälle lenkille jonka jälkeen otettiin nopeet tokoilut jonka jälkeen iltaruoka motivointileluista. Mocca on tyytyväinen kun sai äitiltä vielä hellyyshetken, Diiva odottelee omaansa lelu suussa.:D

Torstaina otettiin rataa, joka tehtiin molempien kanssa heti nollana. Sitten Mocan kanssa tiukkoja käännöksiä niin että palkka ihan siivekkeen alla, ja oi KYLLÄ, kyllä kääntyi hienosti..:) Tehtiin myös kontakteja niin että koira suoritti ne itsenäisesti ja naksuttelin niistä ja lelupalkkasin. Dimpen kanssa yritin roipotella leluja sinne tänne rataa ja kontaktin jälkeen, mutta tämähän karkaili ihan hulluna niille..Ei siitä tullu mitään.:) Kontakteja Didillekki itsenäisesti ja naksutteltiin niitä myös. Sitten tehtiin hyppykuviota ilman rimoja..:) Molemmat hiukan hämillään; Diiva teki pidempään lihasmuistilla hypäten vaikkei rimaa ollut, Mocca hiffas nopeemmin. Tukka on alkanu molemmilla kasvaa silmille sen verran että pitänee alkaa käyttää pinniä.
        Perjantai-illan tokoilut oli aika nopeat kun mun kädet jäätyy..:D Molemmat teki kahdesti ja odotteli kahdesti. Ensin Mocalta enimmät intoilut pois luoksetulolla. Sitten vielä pelkkää maahanmenoa erityyleillä ja alkaa kyllä parantua. Ihmettelen mihin se on hävinny se tyyli mikä neidillä oli nuorena kun kaveri vaan putos maahan ku ammuttu..:D Didi putoaa vielä aika kivasti mutta pitänee muistaa palkata siitä aina sillontällön. Kaukkari aika kiva. Nyt ei tarvinu pärähtääkkään etuilusta vaan pysy hienosti paikoillaan vaikka ei tienny missä lelul on. Treenattiin myös yks päivä ruutuja Mocsin kanssa, ja hyvin muisti homman..:D Hyvä hyyyyvä.
       Dippi on pinkeenä ku superpallo. Tänään ensin liikkeestä seisomaan jäämisiä, maahan sujuu jo ja jos painotan sitä liikaa niin menee seisomisestakin maahan. Nyt fuskas muutaman askeleen, mutta jos liikaa lelulla palkkaa nopeista pysähdyksistä niin peräpää laskeutuu odottamaan pallon perään syöksymistä. Kyllä on vaikeudet..:) Seuraamisessa palkkasin tiiviydestä, täyskäännöksistä ja oikealle käännöksistä, naksupalkalla ja pallolla. Luoksetuloissa aina välillä vähän ajatuskatkosta että pitikö ihan sivulleasti tulla vai mitä tässä piti tehdä, sitten se toljottaa mua siinä vieressä että HÅH, vähän niinku ruotsalaisittain ku puoliks hurri onkin..<3 Kaukkari on ihana...Ei uskalla kyllä kattoo päin ku ennakoi niin pahasti, ainakin maahan putoomista. Siksi palkkaa vaan istumaan nousuista..;)

Huomenna ajattelin mennä illalla treenaamaan. Jos ottais hyppyä ja noutoa Didillekkin. Mocalle tiukkoja käännöksiä, molemmille keinua ja keppijuttuja. Moccarainerin synttäritkin lähestyy..! Nyt voi jo alottaa itkemisen ku se on niin vanha ämmä..Oikeesti vaan parhaassa iässä...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti