lauantai 11. helmikuuta 2012

Kuulumisia

On taas jääny treenit hiukan vähälle tällä viikolla, maanantaina kuitenkin aksaamassa ja tänään aamulla tokoilemassa hallilla.

           Maanantain treeneissä kiva haastava rata. Tiukkaa kääntöä ja ansaesteitä, paha kepeillevienti tuotti harmaita hiuksia mutta kontaktit pelitti taas niin kivasti. Mocca taas meni semmosella täpinällä että, Diiva taas oli vähän hölmönä...:D Vedätti mua niin, että päättelin sen tekevän juoksua, pitäis alkaa kuukauden päästä. 
          Lauantai aamuna heräsin ihan tokoiluja varten aikasin..:D Rasti seinään...;) Fillaroitiin hallille ottamaan Mocan kanssa kaukkaria, hiukan luoksetulosta maahan, ruutuja, hyppynoutoa, metallia, seuraamista. Diiva pääs tekemään hyppyä, ruutua, seuraamista, liikkeestä maahan, luoksetuloa ja kaukkaria. Lopuksi vielä paikallaan makuuta molemmille. Diiva anto taas kaikkensa, ja tuntu että sitä saa paremmin väsytettyä tokotreeneillä kuin agitreenillä..:D Seuraaminen vaatii tarkkuutta pysähdyksiin, vasemmalle käännöksiä lisätään pikkuhiljaa. Muut liikkeet sujuu vallan hyvin jo. Noutoa unohtu treenata. Pitää ilmottaa se kisoihin, jos sais tämän kesän aikana ALO1 ja AVO1 talteen niin olis taas talvi aikaa treenata voittajan juttuja. Moccarainen intoili hypyssä, seuraamisessa, kaukkarissa ja luoksetulossa niin että muutaman toiston jälkeen alko olemaan maltillisempaa. Hypyssä karkaili ja kerran meni ohi hypyn kapulalle (karkasi siis). Seuraamisessa edisti ja kenotti kun ei malttanut. Kaukkarissa yritti tulla eteenpäin--->palautus ja alko homma pelittää. Metalli ja ruutu oli hyvät ku niissä saa posotella menemään ilman sen ihmeempiä ajatteluja, aivot narikkaan vaan ja eteenpäin..;) Tälle jos yrittäis sitä VOI1 ni olis aika kova sana. Tunnari on vielä vaiheessa, ruutu epävarma ja luoksetulon liikkeet hiukan valuu. Muut liikkeet hyvien pisteiden arvoiset.. Pitänee alkaa kattomaan kokeita. Vitsi kun osais kunnolla kouluttaa niin nuista sais kyllä tokovalioita ihan heittämällä. Vielä kun pääsis kisoihinki ni olis hyvä. Siitä tämä opiskelijaelämä on syvältä kun ei ole autoa niin ei pääse kisoihin... Todella tylsää...


Diiva on aika hassu, löys iltalenkillä kiekon kaukalon reunan lumikasoista. Ei mitään jälkeä tai reikää missään mistä kiekko olisi hankeen lentänyt, eli on ollut siellä tosi kauan. Neiti yhtäkkiä hyppäs hankeen, kaivo ja kaivo ja toi kiekon..:D Nytten hallille fillaroinnin, tokotreenien, kotiin fillaroinnin, aktiivileluista ruoan hankkimisen ja muutaman aktivointilelun rikkomisyrityksen jälkeen se saa nyt silputa tuon kiekon mikä kotiin kantoi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti