sunnuntai 26. helmikuuta 2012

TokoaTokoaTokoa

Viikko on ollut kovin tokopainotteista. Maanantaina oltiin agitreeneissä, ja moneen otteeseen piti hallille mennä mutta muut kiireet paino päälle. Tiistai, keskiviikko, perjanta, lauantai on ollu tokopäiviä. Lauantaina treenattiin hallilla, muuten ulkona. Sulais jo lumet niin pääsis treenaamaan eri ympäristöihin. Tekis Mocan ruutuvarmuudellekki hyvää. 

       Pitäis tehdä treeniohjelma tokoliikkeiden treenaamiseen, niin tulis johdonmukaisesti treenattua, ja vähän eri tyylein. Tosi paljon ollaan pätkitty liikkeitä (nouto, liikkeiden loppuasennot, luoksetuloista maahan ja seiso) että pysyy mielenkiinto ja noutoa takaperin ketjuttaen. Aika hyvin jo Diiva pitää, ei jyystä vaikka joutuu kapula suussa liikkumaan, ja perusasentoon tulemaan... Hyvä hyyyyvä.. Ehkä me kesällä saadaan ne ALO1 ja AVO1..EHKÄ...;) Neidistä en kyllä mene takuuseen, siitä ei tiiä mitä hauskaa se keksii siellä ku se ei ole yhtään semmonen tosikko ku Mocca joka ei keksi kyllä omiaan vaan tekee just eikä melkeen. Hyvä mullekki vähän jännittää..;) APuuuva!
        AVO luokan liikkeistä treeniä vaatii enää vaan nouto (ihan vähän varmuutta), luoksetulosta pysäytys, hyppy. Luoksetuloa ja hyppyä en ole viel uskaltanu alkaa treenaa ettei sekota ALO liikkeisiin. Jos ois oikein osaava kouluttaja niin onnistuishan niidenkin opetus ilman sekaannusta mutten viiti kokeilla..:D Tarpeeks jännittämistä jo pelkissä ALO liikkeiden onnistumisessa..
       Muuten ollaan lenkkeilty tosi paljon ja aktivoiduttu myös aktivointileluista. Jäällä on nyt kiva juoksennella ja muutenkin kahlata lumessa. Kesä on jo niin tulossa. Lauantai aamulla fillaroitiin ensin hallille tokoilemaan ja takasin, jonka jälkeen lähdettiin heti lenkille kaverin kanssa. About 3h yhteensä liikuskeltiin ja sain sen jälkeen lukee rauhassa tenttiin.Kesällä ihan normaalia viihtyä vaikka koko päivä ulkona yms yms. näin talvella se on vähän nihkeempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti