tiistai 14. helmikuuta 2012

Videomateriaalia häseltämisestäOikeen kunnon höntsäilyä ja sen on näköstä sakkiaki..xD p.s. En muuten koskekkaan jalalla Diivaan, se korjaa itse asentoa kun jalalla vähän antaa merkkiä, näyttää siltä että "potkaisen" sitä..:D Pururätti ei oikeen mahdu taskuun siksi se ärsyttävästi kädessä. Hanskat on hyvä keksintö, ei tule kuolaseks kädet ja turvallisuussyistä muutenkin..:D

Mocsu nyt tekee vallan oman mielen mukaan.. Toisen videon alussa koitan käydä rauhottamassa Diivaa mutta eihän sillä sitten kauaskantoista vaikutusta ollu. Siksi 20sekkaa turhaa yhden pätkän alussa.


Maanantain treeneissä ihan crazy-meininki, lähinnä Diivalla..:D Se oli jo ihan hulluna ku laitoin sen kiinni, huus jo sillon ku syötävä. Radallaki keskityttiin lähinnä menemään raivolla eteenpäin, joka ei välttämättä siinä mielentilassa ollu kauheen hyvä vaihtoehto että lähdin mukaan sen hulluun mielentilaan..:D Hyvin irtos molemmat koirat ja aika hienoja kuvioita pysty tekemään ku koirat osaa itsenäisesti tehdä hommia ja ratkaisuja ja ne voi lähettää kauaskin minusta. Torstaina nokka kohti Espoota, tiivistä ohjelmaa taas viikonlopulle tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti