perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kiireinen viikko

Viikko on ollut aika kiireinen ja tuntuu, että on antanut ihan liian paljon koulujutuille kun on ihan tööt olo..:) Se on varma merkki siitä, että on ollut aivan liian ahkera, mutta on kyllä paljon saanutkin aikaan.
Menneellä viikolla meillä oli 2xagitreenit ja 2xtokotreenit. Tokoilut on ollu nyt ihan ansaitusti vähän hautumistauolla, voipi olla, että tulevat vielä ylikuntoon..;) hahaha. Maanantain ryhmätreeneissä oli vallan kiva rata. Molempien kanssa todella hyvin meni, vinot nousut kontaktille, ahtaita paikkoja, jaakotusta, vastakäännöstä, irtoamista, töytäisyjä, viskileikkausta (onkohan se se :D ), poispäin käännöstä jne. Pitäis päästä kisaamaan..:) Alkaa olee jo niin pitkää taukoa kisoista, että jännittää mennä radalle. Keskiviikon nopeet aksatreenit ennen tokoiluja sisälsi lyhyitä pätkiä, jotka harjotti avokulmaa kepeillä ja siinä takaaleikkausta, tiukkoja käännöksiä ja irtoamista niiden jälkeen, 360käännöksiä ja keinun nopeaa suoritusta. Tehtiin hyppyjä ilman rimoja, ja Mocs teki aika kivat kaaret..:D Diiva ei hiffannu kun tukka oli silmillä ja keppiväliinkin vaan räiskyttiin menemään. Keinut molemmilla hyviä. Mocca teki kyllä tosi kivat 360käänöksetkin, jos se siitä oppis pikkuhiljaa.
             Tokoihin tein nyt kunnolliset treenikalenterit, mitä treenaan, minkä päivän treenissä ja miten, miten palkkaan, miten itse liikun yms yms. Nyt voi jättää aivot narikkaan ja lähtee vaan treenaamaan kun kaikki on lapulla..;) vitsi vitsi. Nyt tulee selkeesti taukoa joidenkin liikkeiden treenaamiseen mitä ollaan nyt lähiaikoina paljon otettu. Samoin tulee vaihtelevuutt liikkeiden harjotteisiin. Molempien kanssa tullaan treenaamaan malttamista, Diiva saa malttaa käskyjä perusasennosta, kaukosta ja palkkausta vähennetään. Mocca saa malttaa noudoissa ja ruudussa odottamaan ja saa oppia kestämään niissä liikkeenohjaajan käskytyksen.
Menneellä viikolla treenattiin keskiviikkona ja perjantaina. Keskiviikkona hallilla treenikaverin kanssa. Hyvää häiriötreeniä ja Diivalle luoksepäästävyyttäki tullu nyt pari kertaa kokeiltua, ne pakolliset pari, että saa sen 10 siitä ainakin..;) Mocan luoksetulon reagointi parantunut ja kaukkarissa seisomaan ja maahanmeno parantunu vaikka takapalkkaa ei ole. JES..! Ruutuun se tarvii nyt apuohjaajan tekemään ruudun ja viemään lelun sinne. Paljon lelujuoksuja. Paikallaan makuita ollaan myös treenailtu, ensviikolla häirön alla lisää treeniä.
            Perjantaina tehtiin nopeet treenit. Moccis maahanmenoja, ei liikkeenomaisesti vaan kaikkea muuta. Kaukkaria pari kertaa valtavan hyvällä namipalkalla. Toimiii. Dimpula piti kapulaa ja harjotteli nostamaan sitä ja tulemaan se suussa sivulle. Myös kapulan pitoa sivulla ja kestoa siihen ja, ettei heti irrota kun kosken kapulaan. Seuraamisessa pysähdykset, täykkärit ja oikealle käännökset toimi hienosti. Vähän pidemmässä suoraan seuraamisessa alko olee levoton, että eikö se pallo tule, mutta pikkuhiljaa palkkaamattomuutta treenataan. Vasemmalle käännökset tosi jees. Ei ehkä ihan sujuvimmat vielä mutta ei ota nokkiinsa kyllä siitä, että käännyn päälle vaikka koitan sen tehdä koiraystävällisesti..<3 Saa oppia reagoimaan kääntymiseen paremmin.

Koko sakki. Mocsu harjottelee näköjään 2on2off ...


Viikonlopuksi saatiinkin vieraita Laitilasta. Viikonloppu olikin vauhdikas tuolla sakilla. Lenkkeiltiin ja aksattiin ja kävivätpä bostonit kehässäkin pyörähtämässä. Loppuaika riehuttiin sisällä ja nakerrettiin luita. Varmaan on tytöt vähän aikaa tyytyväisen olosia kun saavat relata..:D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti