perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hiukan painaa..:)

Maanantain agitreenit jäi väliin "Kun Mikään Ei Onnistu"-päivän ansiosta. Mulla harvoin on tommosia päiviä mutta sitten kun osuu kohdalle niin hu hei, ei vois paljon enää mennä mönkään niinä päivinä. No, eipä se haitannut kun viikonloppu oli ollut niin aktiivinen ja käytiin sillon kyllä treenaamassa kaiken muun lisäksi. Tiistaina oli tokotreffit sovittuna ja olipa kyllä kiva treenata kun oli tehnyt kunnon treeniohjelman koko viikolle.                                                                    Mocca teki ruutuja hienosti. Ei paljon ole merkitystä kuka ruudun tekee eikä myöskään ole kiinni siinä että vienkö palkan ruutuun vai en, käytettiin tässä apuohjaajaa hyväksi. Palkalla-ilman ja pysäytyksen kera ja viiminen kerta vielä palkalla. Paikallaan makuu häiriön alla sujuu hienosti. Kävin välillä palkkaamassa ja jatkettiin taas. Ei liiku sitten milliäkään mihinkään suuntaan vaikka toinen koirakko treenas sillä aikaa. Hyppynouto ei nyt onnistu..:D Neiti karkaa ja karkaa ja vielä kerran karkaa kapulalle, välillä hypyn kautta ja välillä ilman hyppyä. Noh tehtiin semmosta treeniä että minä vaan heitin kapulan ja sitten odotettiin ja palkkasin taakse pallolle. Eli kapulalle ei edes lähdetty. Kävin itse noutamassa sen..:D Tuntuupa hölmöltä treenata tuommosta. Seuraamisessa juoksut onnistu hienosti. Niissä on pakannu koira vähän edistämään liikaa ja nyt pienellä pakotteella pysy hienosti lähellä.

               Diivan seuraaminen alkaa olemaan aika jees. Kaikki käännökset on nytten alustaen opetettu, vasen käännös vaatii iteltä vielä rytmittämistä että siitä saa sujuvan. Sivulle tulot paranee, ei enää pompi niin paljon kengurun tavoin. Palkkaa ja kehuja pitää vähentää ja kestävyyttä lisätä. Liikkeestä seiso oli aika luokatonta, muutaman kerran pitää aina etutassuja liikuttaa vaikka käsky on tullut..hmmm. Treeniä vaan ja nopeita palkkoja, mutta kun Diivan kanssa on niin tärkeetä säilyttää se tasapaino lelupalkan/nopeiden palkkausten ja namipalkan kanssa. Jos muutaman kerran palkkaan nopeesti niin seuraavalla kerralla se sätkii ku sätkyukko että JOKO JOKO. 


Perjantain tokoilut oli lyhyet. Diiva teki ryhmässä paikallaan makuun, ja pysyy kuin nakutettu, hiukan herkkä reagoimaan muiden käskyihin. Luoksepäästävyys toimii. Seuraaminen hyvä, aika pahasti paino seuraamisessa nyt, naksuttelin paristi oikeasta paikasta niin helpotti heti mun oloa, käännökset oli hyvät.
Ja perusasennossakin pitää olla mahdollisimman tiiviisti, joten painaa painaa ohjaajaa..;)
            Mocsi teki 3 ruutua, apuohjaaja teki ruudun ja vei palkan. Palkalla-palkaton-palkalla. Eipä ole kovin riippuvainen ruudun palkasta kun viimisessä alko tarjoomaan seisomista vaikka pallo oli takalaidassa. Pitää nyt tehdä semmosia ruutuja että pallo ei ole ruudussa mutta apuohjaaja heittää sen sinne kun koira on ruudun takaosassa ilman mun pysäytyskäskyä. Muutama maahanmeno ihan erillisenä maltto aika kivasti, pidemmällä matkalla löysäili. Pitää tehdä tosi pitkällä välillä ja käskeä maahan ekan 1/3 kohdalla, voi olla että lintsaa siinäkin. Kaukkarissa seisomiset oli hyvät ekast käskystä alkaen, yleensä se lintsaa ekan vaihdon ja ottaa pienen askeleen eteenpäin mutta kun palautan niin sen jälkeen tekee hyvin. Nyt aika jees oli jo, toinen tassu harppas pikkusen eteen mutta muut pysy paikoillaan..;) Parempaan suuntaan jo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti