sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Pääsiäislomaa odotellessa

Tällä viikolla ollaan treenattu kerran aksaa ja 4kertaa tokoa..:D Aloin jo yks päivä miettimään että kun treenaa aamulla aikasin tokoa niin voi illalla treenata jo toisen kerran..xD (olen pyrkiny tekemään yhden treenin tokoa per päivä kun nämä ei ole enää mitää pentuja joitten kanssa tehdään 5 minuuttia ja näin pystyy päivän mittaan tekemään useamman treenin). Toki jos on jotain semmosta missä pitää saada paljon toistoja alle esim pelkän tunnarikapulan etsimistä ollaan nyt tehty useampaan otteeseen päivässä.

            Diiva ei ole vieläkään alottanu juoksua. Ajattelin olla kaukaa viisas ja jättää sen takia ilmottamatta tokokokeeseen kun ajattelin välttyväni peruutukselta..:D Mutta ei se nyt näytä alottavan sitä joten ilmoja vaan menemään pääsiäiseksi ainakin agiin (minkä nyt töiltä kerkeää kisaamaan). 


Viikonloppuna hurautin Mocan karvat alas..ÄÄ se on aina niin vaikeeta kun on ensin rakkaudella kasvatettu hieno turkki ja sitten vetää se alas ja alottaa alusta..:D Oli kyllä jo hieno turkki mutta nyt kevyempi olo. Ja tietysti kun ajoin koiran niin tuli hirveet (huom hirveet) -6 asteen pakkaset ja lunta taivaan täydeltä..:D Noo, ei näytä palelevan ja vähän aikaa käytettiin manttelia, mutta on se niin ilkosillaan tuolla ulkona. Edelleenkään en tykkää että koira on kaljuna talvella...
             Maanantaina treenattiin aksaa. Mocca karvaton formula meni hienosti. Ei tarvi edes ohjausta kun se tietää mihin mennään..:D Irtos aika näppärästi ja teki omia hienoja ratkaisujaan..:D Meno tuntu tosi helpolta ja kivalta, semmosen fiiliksen kun sais kisoihinkin ettei tarvis siellä aina jäykkänä olla kun pystyttäis parempaankin. Diiva taas ei näe mitään tukkansa takaa ja näkyy häseltämisenä ja välillä epävarmuutena. Toivottavasti päästään siitäkin eroon a.s.a.p...Siitäkin on aikaa kun olen sen kanssa päässyt kisaamaan ja harrastamaan kaljuna.


Viikon tokotreeniohjelma on sisältänyt Mocalle luoksetulosta maahanmenoja tehona, kaukkaria ja ruutua ylläpitotreeninä, seuraamista ylläpitona ja tarkkuustreeninä+palkkaamattomuutta, vähän tunnarin varmuustreeniä. Diiva on tehnyt noutoja naksutellen; niin metallia kuin puista, kaukkaria ylläpitotreeninä, seuraamisen kulmia ja liikkeestä seisomista tehona, vähän ruutua, paikallaan makuuta ja tunnaria.
          Mocan luoksetulo alkaa parantua kun niitä nyt ollaan hinkattu erityylein.Kaukkari toimii ja nyt vaan ylläpidetään sitä muistikuvaa miten maasta noustaan seisomaan, muut vaihdot on jees. Ruutu toimi ku rasvattu, siinä jatketaan hyvän mielen treeniä ylläpitotreeninä. Seuraaminen on niin jees. Tunnariin lisää toistoja ja tätä kautta varmuutta vielä kahdella kapulalla, pitää muistaa pitää ne kiekat alhaalla, jokseenkin vaikeaa mulle itelle ku oon vähän hektinen ite aika usein..:D
        Dimpinen alkaa tekemään hyviä vasemmalle käännöksiä, välillä keskittyminen ja tarkkuus seuraamisen eri liikkeen vaihtoihin on vaikeaa ja neiti huomaa olevansa väärässä paikassa kun pitäis olla tekemässä täyskäännöstä tai pysähtyny..:D Noudot toimii, metalli jo nyt parempi kun sillon hallilla. Liikkeestä seisominen on välillä ollu vähän hipsuttelua mutta nyt kun olen heti heittänyt pallon käskyn jälkeen niin oppii reagoimaan nopeemmin liikkeen muutokseen, ja itse pysynyt selin. Ruutu aika hienosti jo, lisää varmuutta, välillä vähän haahuaa ruudussa, tunnari oli häseltämistä mutta lisää helppoa treeniä.


Ensviikolla treenataan agia kerran tai kaks, tokoa ehkä kolmesti. Saadaan vieraita alkuviikosta ja loppuviikosta lähdetäänkin kotopuoleen kahdeksi viikoksi. Ihana unohtaa kouluhommat hetkeksi ja sitten palata taas 4viikoksi takasin hoitamaan loput kouluhommat loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti