perjantai 25. toukokuuta 2012

Kiireistä tämä elämä nykyään..:) Treenattu on kovin maltillisesti. Agilityä käyty juoksentelemassa aina välillä koulutuksieni jälkeen, pitää nyt päästä sitä paremmin ja järjestelmällisemmin harrastamaan. Kontakteja pitäis taas pitkästä aikaa ottaa tehona, samoin keinua varmemmaksi. Kisat on nyt agilityn saralla kovin minimissä sillä Diivan turkki rajottaa agilityä yleensäkin, pitää huolehtia, ettei koiralle tulee liian kuuma ja, että se näkee kunnolla. Onhan se epävarmaa menoa välillä kun narut tulee aina jostain silmille, ja kun se ei onneksi ole semmmonen kaamea reikäpää...<3 Nyt kun koulutan taas pitkästä aikaa niin uskon, että se antaa mulle itsellekki paljon omaan ohjaamiseen, kun vääntää muille rautalangasta niin muistaa itsekkin kiinnittää huomiota omaan tekemiseen. Toki tuntuu, että kun kouluttaa muita, että antaa liikaa itsestään ja omien treenien suunnittelu yms kärsii, varsinkin kun me harrastetaan muutakin kuin aksaa.
Kylläpäs se näyttää pieneltä kaikissa kuvissa kun mä ite olen niin ulottuvainen..:D
                                                          (Kaikki kuvat ottanu Taru)


Diiva kävi Salon ryhmiksessä pyörähtämässä Marja Talvitielle. Olin kerennyt jo ilmottamaan sen sinne ennen valioitumista joten pyörähdettiin siellä siitä syystä. Diiva oli nartuista ainut ERI:n saanut ja samalla VSP. Tuomarin kanssa olen samaa mieltä että mikään rintava lady Diiva ei ole, mutta tuomari näki myös liikkeiden olevan ahtaat takaa..xD Tätä en kyllä allekirjota, sillä en ehkä ole nähnyt näin hyviä takaliikkeitä monellakaan vesikoiralla. Nooh, suurimman osan muidenkin arvosteluissa oli sama kommentti, tuomari selkeesti tiesi tämän rodun pulmat.
Meillä on yhteinen askeellus <3

Tytöt pääsi uimaankin mereen. Ihana kun saadaan alottaa kunnolla terapeuttinen uintikausi..:D

Nyt ollaankin Diivan kanssa kahdestaan matkalla Joensuuhun jossa piipahdetaan kahdessa näyttelyssä. Se on kyllä niin lungi matkustaja ja saanut taas paljon huomiota osakseen kun sillä on niin upea turkki..:D Mocca jäi "mummolaan". Saas nähdä miten se selviää ilman meitä. Äitin tyttö <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti