keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Meillä alkoi KESÄLOMA!

Muista huolehtia siskon korvien puhtaudesta junamatkalla..:D

Ensimmäinen vuosi on nyt plakkarissa eikä tarvitse vähään aikaan ajatella avaavansa kirjan kirjaa..;) Suunnattiin perjantaina heti tentin jälkeen Tampereelle jossa Didi kävi pyörähtämässä kehässä ERIn verran ja sijoittuen valioissa neljänneksi, isompien ja näyttävämpien varjoon helposti hukkuu yksi täydellinen pieni <3 Lauantaina kävästiin Jyväskylässä aksaamassa kahden radan verran. Molemmilta Mocille 5vp, ihan naurettavat virheet, mutta menoon olen varsin tyytyväinen, tosi kiva kun koira oikeesti seuraa mun ohjausta..;)
         Treenaaminen on jäänyt kaikenlaisen häsäämisen takia vähän vähemmälle, mutta kun tämä elämä tästä taas asettuu tänne Uuteenkaupunkiin niin päästään tekemään treenisuunnitelmat ja saadaan siitä touhusta taas vähän järjestelmällisempää..:D Kisoja on aika paljon, lähinnä vielä näytelmiä, tokoja ja vähän aksaakin. Diivan turkin voisin jo ajella pois, mutta kesäkuun lopulla päästään siitäkin ja jos sitten saataisi enemmän agikisoja. Tokotreeneille alkais olla jo tilausta, ollaan nyt hiukan rennommin otettu Didin juoksujen ajan ja Mocn kokeen jälkeen. Nyt taas kirjottelin suunnitelmaa miten lähdetään liikkeitä treenaamaan. Hyvinhän se osaa ne, mutta pientä viilausta sinne sun tänne, vaikka huomasin kokeessa että ihan sama miten täydellisesti koira liikkeen osaa tulos on 8, korkeintaan 9, kymppejä kun ei voittajassa enään jaella turhan herkästi.
         Tehtiin nopea tokoilu illalla. Mocca teki tunnarin, ekalla kerralla liikaa intoa, pakkas kapulat liikkumaan, toinen kerta parempi ja viiminen lähes täydellinen. Kapulat oli eripituisia aikoja kädessä. Diiva teki kaksi lähes täydellistä tunnaria, palautuksessa vielä hiomista. Diiva teki liikkeestä seisomista ja parani muutaman toiston jälkeen. Mocca juoksi kaksi ruutua, ekaksi ei ollu palkkaa ruudussa mutta lensi samantien kun oli oikeassa kohdassa. Toinen juoksu niin että pallo ruudussa. Lopuksi vielä molemmille kaukot; Mocca aika bueno, ainoastaan maasta istuminen meinaa mennä seisomiseksi kun se on se liikerata mitä ollaan paljon tahkottu ettei ota askeltakaan eteenpäin. Diiva ennakoi, se on kyllä haaste. Se ennakoi heti kun kerran tein luoksetulon pysäytyksellä ja nyt se ennakoi kaukoa niin ettei kunnolla nouse istumaan vaan jää mielellään puoliväliin.
         Huomenna tiedossa aksakisat, perjantaina perrolenkkiä, lauantaina pidemmät tokotreenit ja sunnuntaina nopea kehässä pyörähdys..:D Hommaa piisaa, plus että käyn myös töissä..:DD
        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti