maanantai 28. toukokuuta 2012

Piipahdus Joensuussa

Onpas ollut raskas reissu...huh.. Onneksi on ollut noin lungi reissukaveri kun Diiva on. Ensin bussilla Turkuun, Turussa tunnin chillailu ja juna Tampereen ja Jyväskylän kautta Pieksämäelle jossa saatiin taas chillata tunnin verran ja tokoiltiin hiukan. Siitä vielä reilu pari tuntia Joensuuhun ja sopiva kävelylenkki kämpälle.
     Junassa Diiva sai kiitosta kuinka hyvin olin sen kouluttanut kun oli täysin vapaana ja pysyi mun penkin alla..:D Siellä se söi tavallista nahkarullaluuta ja oli tyytyväinen (ja vaunu oli täynnä koiria). Pieksämäellä tokoiltiin hiukan kun odoteltiin junan lähtöä.. Se on vaan huippu, ei yhtään heittäny yli, keskitty ja teki maltillisesti ja paikallaanmakuunkin...<3 aika huippu.. Jos olisin koira niin olisin 6 tunnin reissaamisen jälkeen menny pisin seiniä..xD Vielä Joensuun junassakin neiti hurmas ihmisiä, konnarinkin. Turkista saa olla aina selittelemässä...:D
     Joensuussa oli ohjelmassa kämpän kamojen pakkausta ja kahdessa näyttelyssä piipahtaminen. Neiti on kyllä lungi vaikka yksin onkin, ilman Moccaa jonka kanssa suurimmaksi osaksi on tottunu olemaan ja reissaamaan. Tuo vetää sikeitä vaikka meikä häärää. Oli niin kiva kun voi lenkkeillä näyttelypaikalle ja takasin..:D Lauantaina ilma oli lämmin ja fiilis kehän laidalla todella hyvä, oi että mä tykkään...! Kyllä on vaan eroa Itä-Suomen ja pääkaupunkiseudun ihmisissä..;) Tämmösistä näyttelyistä tykkään <3 Diivalle tulokseksi ERI, VAK1, SA, PN2. Tuomarin mielestä Diiva laihassa kunnossa ja teidustelikin että varmaan liikkuu paljon..Näinhän meillä on ja sporttisessa kunnossa pitää ollakkin ettei nivelet rasitu turhasta painosta. Tokihan sitä vois vaihtaa taas siihen Royal Caninin Energy 4300, hyviä rasvahappoja, paljon energiaa ja niveliä tukevia ravinteita.
      Elina Haapaniemen sanoin: "3 vuotias ruskea-valkoinen narttu. Hyvän tyyppinen. Mittasuhteiltaan hyvä narttu. Erittäin hyvä pään muoto, silmät ja ilme. Oikea purenta. Hyvä ryhti seistessä. Jäntevä luusto. Erittäin hyvin kulmautunut edestä. Hieman kevyt runko. Hyvä takaosa. Sujuva liikkuja."
     Tykkäsin tuomarin tyylistä tulla kokeilemaan koiraa monta kertaa ja etukulmauksia kokeili päältäpäin ja Didi suukotteli samalla..;) Tykkään myös kommenteista arvostelussa "hyvä ryhti seistessä" ja "jäntevä luusto". Se näyttää niin hyvältä omaan silmään kun se seisoo hienosti, ja mitään muutahan se ei olekkaan kun joustava ja elastinen ihana jäntevä pikkuinen. Palkkioksi Didi sai kierrellä kojuja mun kanssa niinkuin joskus Mocan kanssa aikanaan niitä vielä kierreltiin..:D Matkaan tarttui uusi kansio papereille ja passille, oli pakko ostaa vaaleanpunainen samettijäljitelmä, vai mitä lie onkaan, jossa kultainen kennelliiton logo. Kyllä kelpaa neidin nyt.. Parhaalle vain parasta <3 Mocalle tarttui mukaan pieni limenvihreä vainkuva jalallinen pallo, en muista nyt niitten nimeä, mutta niin kestäviä..xDD Joo, oikeen harmitti maksaa siitä kun tietää sen kohtalon.. Jos koittais pitää sitä vaan Mocilla,se kohtelee noita vähän paremmin ku tämä termiitti.


Sunnuntaina olikin kiire aikataulu. Ensin aamulla kehään ja siitä niin nopeasti junalle kuin mahista. Kehässä pyörähdettiin PN4 sijotuksen verran ja arvostelu kuulosti tältä: "Pieni, mutta tasapainoinen, riittävän vankkarakenteinen. Hyvä pää, vahva lyhyt kaupa. Ryhdikäs ylälinja, hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu vauhdikkaasti pitkällä askeleella. Hyvä karvapeite ja luonne."- Tiina Illukka. Tosi hyvät arvostelut molempina päivinä, ja sama vikinä pienipienipieni, mutta Tiina olikin hyvin todennut että vaikka on pieni niin sopusuhtainen ja oikeat mittasuhteet koirassa, alamittanenhan se ei ole, ei lähellekkään. molempina päivinä mittasivat neidin.
           Hyödynnettiin taas kaikki odottelutauot ottaen häiriötreeni tokoa..Tosi jees kyllä.. Se on saanu malttia ku on treenattu nyt enemmän tokoa. Turun linkeasemalla neiti niin pätevä, ei puhettakaan että häiriintyis mistään tai näkis mitään muuta ympärillään sillon kun tehään hommia. Paikallaan makuussakin jonku juopon piti tulla ympäri pomppimaan, mutta neiti pysy paikoillaan..Hienoa, hyvä saada häiriötä.
          Tällä viikolla tiedossa tokoilua ja kahdet tokokisat..:DD Hah.. Saa nähä miten käy. Koirat ainakin tykkää. Toivottavasti keretään hiukan aksaamaankin ja uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti