torstai 11. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Oltiin vajaan viikon verran kotona käymässä koirien kanssa. Diiva olikin selkästi kaivannut enemmän actionia mitä tenttien, luennoilla käynnin, kirjallisten tehtävien teon, arjen askareiden ja muiden tapahtumien joukkoon mahtuu. Toivon ja luulen kerkeäväni enemmän touhuta nyt kun tentit on ohi mutta yliopistolla menee suunnattoman paljon aikaa kyllä jakossa joulukuun alkuun asti.
         Didin juoksuja odotellessa treenataan agia, hieman tokoa ja ollaan kisoista tauolla. Täällä niin vähän kisoja ja kyytien kanssa aina sopimista. Ja jos nyt kerkeis treenaamaankin niin olis hyvä..;) Jos nyt ensin korjataan se asia ennen kun aletaan pohtimaan kisoja sen enempää.
        Mocalla kävi tänään fyssari ja lähinnä itselleni muistiin panoksi; neiti oli hyvässä kunnossa, ainoastaan toinen lonkka tuntu vähän löystyneen..:O Niskassa lihaskireys ja lonkan ojentajat jäykkänä. Alaselässä ilmeisesti joku kohta johon tuntuu kun ojentaa takajalat, siksi hypyissä jalat alla. Harjoitteiksi lonkan ojentajien venytyksiä, ryömimistä, niskan venytykset, alaselän lämpöhoitoa ja muutamia harjoitteita sinne. Uusi hoitoaika varattu. Diiva pääsee käsittelyyn pupsien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti