tiistai 16. lokakuuta 2012



Tyttäret rannalla ilmeisesti joraamassa..:D Laatu on tämän blogin parhaita puolia...<3 huoh.

Käytiin vähän treenailemassa sunnuntaina kontakteja, lähinnä keinua ja aata ja sitten keppien avokulman alotuksia tosi kaukaa, vinosti ja läheltä. Mocca oikeesti vaan hössöttää ja rääkyy mulle, miks ei se voi keskittyä. Didi on innokas ja käyttää aivoja, eikä se tehny kertaakaan väärin. Se on semmonen mun pikku perfektionisti.
Maanantaina treeneissä tehtiin rataa. Ei sais ite koskaan tehä ratasuunnitelmaa kun tekee niin vaikeita ettei koskaan itse selviä niistä. Mocca oli ihan hulluna, ei totellu yhtään ,ei sitä kiinnostanu muuta ku huutaa ja päätellä ite mihin mennä. Ensimmäiset höyryt kun saatiin pois alko jo ohjauksesta olemaan jotain hyötyä. Toki asiaan saatto vaikuttaa se että Diiva rääky kurkku suorana hallissa myös. Kun sitä ei oikeen enää ulos voi viedä kylmettymään. Hyvää Mocsun menossa oli kuitenkin että hämäys esteet ohitettiin suhteellisen hyvin, kontaktit toimi, enkä enää aina palkkaa niistä vaan palkka on että rata jatkuu siitä taas nopeesti. Aluksi Mocsu ei tuntunu irtoovan yhtään mutta toisella kerralla jo, tietysti kun tiesi mihin piti mennä..:D Loppusuoran kaahotukset vielä loppuun <3
Dimpeläinen tais olla vähän ihmeissään alun kaahauksien jälkeen tulleesta "luulot pois" pätkästä. Se on kans niin ihana kun sillä on nykyään jo niin paljon pokkaa. Kontaktit on hienot ja käännökset buenot. Irtos kepeille hienosti ja sivusuunnassa kesti eroa, loppusuora myös tämän kiiturin kanssa parhautta <3

Tällä viikolla itsellä kaks tenttiä ja sen jälkeen alkaa varmaan seuraavan kirjapaketin luku. Onneksi ollaan paljon päästy lenkkeilemään ystävien kanssa ja ihan omalla porukalla tietysti kun monta lenkkiä päivässä tehdään. Koirat on kyllä hassuja kun ne on aamuisin niin unisia..:D Päivällä kun lähtee lenkille niin pakko valita maasto missä voi vaan päästää irti ja antaa niiden riehua. Iltalenkit on näin pimeällä vähän nihkeitä kun Moccaa ei uskalla päästää irti, lähtee jänisten perään ja se on oikeen sätky kun se ettii niitä hajuja ja ampasee matkaan. Diivaa voi pitää kun on hyvät heijastimet ja valot pannassa.

4 kommenttia:

 1. Sinä kyllä omistaudut koirillesi ihanteellisen paljon. Toki se syö varmasti muuta elämää. Saanko kysyä, asutko yksin? Hoidat kaikki päivän lenkit, ruuat, leikit ja treenit yksin? Ja vielä opiskelet! Tosiaan ei varmaan jää paljon muulle aikaa. Mutta koirillasi on hyvä koti :) Itse asun yksin ja mietin koiran ottoa, silmälläpitäen tokoa ja pelastuslajeja. En vain tiedä riittääkö aika..

  VastaaPoista
 2. Asun yksin ja hoidan kaiken koiriin liittyvän ihan itse..;) Toki aina loma-aikoina lomaillaan kotipaikkakunnalla jossa hoitajia on yllin kyllin. Kyllä sitä kerkeää muutakin puuhaamaan, mutta muita säännöllisiä harrastuksia ei kerkeä ajattelemaan..:D Näin tenttiruuhkan aikaan välillä vähenee treenit aika minimiin, joka kyllä koirillekkin välillä ihan rentouttavaa olla vaan koiria ilman sen suurempia harrasteluita tai ohjaajan miellyttämistä. Kyllä nuo tykkäis mitä enemmän vaan on ohjelmaa..:)

  Koiran ottamiseen täytyy mielestäni olla suhteellisen sitoutunut ja innostunut koiran kanssa touhuamisesta sillä sitä saa paljon tehdä kun koiran ottaa..:D Suosittelen kyllä <3

  VastaaPoista
 3. Kiira-siskolla myös verissä jänisjahdit... Huoh. Eilen illalla sillä jäi kakkaaminen kesken kun jänö tuli puskasta esiin vähän matkan päässä :D Hihnassa kun oli niin nousi vain jähmettyäkseen tuijottamaan pupua hypnotisoituneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mocca on oppinu haukkumaan lintujakin ihan kunnolla..:D Kaikki tommonen epäilyttävä toiminta nostaa päätään kun omistajalla kiireitä muualle kun treenihallille..:D Ehkä kevätpuolella sitten helpottaa kun ei tarvitse koko päivää yliopistolla homehtua.

   Poista