maanantai 15. syyskuuta 2014

Juoksut ohi

Hohoi, juoksut on onneks nyt ohi ja alkanee pikkuhiljaa rauhottua tuo toistensa nylkyttäminen. Mun nähden sitä ei saa tehdä, mutta toki täällä hässäävät kun olen poissa, ihmekkään jos selät jumissa.

Daamilainen nauttii olostaan
Daami kävi starttailemassa 4starttia omissa PoKSin kisoissa. Ihan jees menoa, hiukan edelleen harmituttaa että moni rata oli aika vaikeita ykkösluokille (paljon ansaesteitä, vaikeita kulmia esteiltä toisille jne.). Me ei selkeesti olla vielä valmiita kisaamaan näillä radoilla kun se pistää koiran vähän ihmettelemään ansaesteitä ja moni kääntyminen ja linjaaminen vielä opetusvaiheessa. Hiukan varovainen neiti oli useammalla radalla. Kontaktit pelittää, jes. Välillä pitäis seisotella pidempään, ettei aina singahdeta stopin jälkeen eteenpäin.
Yks hylky, yks joku 10 sijalla 3.(en edes muista mitä kaikkee sieltä tuli),  yks 5 sijalla2. (keppien korjaus), ja yks nollavoitto. Nyt on hyvä jäädä treenailemaan, vaikkakin kisatilanteitakin pitäis treenata..:) No, keväällä sitten ehkäpä jos katselis jotain kisoja ja jos tässä loppusyksystä jotain sopivasti kohdille osuu ni voikai sitä käydä treenaamassa mutta nyt ainakin Pieksämäki ja Varkaus tippu pois kisakalenterista. Katsellaan rauhassa. Toisaalta turkkia kasvatellaan nyt, joten sekin tulee jossain vaiheessa tielle..:) Tokoatokoa sitten..;)


Söpöliini itse

Diivan tyttö Iita (Caraydan Limoncello) on päässyt tositoimiin metsällä ja ensimmäinen saaliskin jo plakkarissa. Tosta hullunkiillosta silmissä tulee mieleen ihan Diiva..;) Hienoa työtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti