maanantai 22. syyskuuta 2014

Diivan tyttö Miina 2luokkaan agissa


No, siinä ei kauan nokka tuhissu kun pieni taitava ohjaajansa kanssa hurautti ykkösluokan läpi..! Taitavat ja hurjaa menoa. Nää pienet vauvat ei olekkaan enää niin pieniä, iik miten aika menee.

Daamin kanssa on käyty tekemässä parit pikatreenit, toisella kertaa yhet toistot kontakteilla, oli tosi JEEES, näitä lisää. Samalla myös yksi rankka keppi-irtoomistoisto. Huomio: putkiin se irtoaa surkeesti niinku mun kaikki koirat..:D
Toisella kertaa tehtiin keinua ja vähän käännösharkkaa. Keinu aika jees. Huomio: ihan kun Daami olis hidastunu siivekkeiden kierrossa ja pitäis saada vielä ruutia käännöksiin.
Nyt on taas semmosta aikaa, etten näe yhtään puhdasta liikettä koirillani...:/ Tiedän, että se on pääkopassa mulla mutta esin toi Daamin "hidastuminen" mietityttää (tämäkin lienee pääkopassani). Pakko vaan relaa, en voi kokoajan koomata noitten puolesta. Se on fakta että niitä en voi pumpuliin sitoa ja teen parhaani mutta aijon harrastella ihan rennosti ja sen mukaan mennään mitä koirat kestää, raskasta sanoa mutta totta. Tyhmä harrastaa jos kokoajan ahistaa vaan, sit hommataan uusia koiria..;) hahah, huumorilla sisään ja ulos, mut aika raskasta.

Meillä viikon chillitauko luennoista joten suuntaan vielä Ukissa käymään. Sitten sen jälkeen tiukka 10viikkoa joka sisältää esim harjottelun ja joululoma alkaakin jo vissiin 11.12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti