lauantai 6. syyskuuta 2014

Joensuu

Takasin Joensuussa, IHANA KOTI! Toisaalta, haikeeta pitkän kesän jälkeen jättää rannikkoseutukin ja sen ihmiset, työt ja se keveys kun takaraivossa ei kolkuta yksikään kirjallinen tehtävä tai tenttikirja. Toisaalta täällä Joensuussa on niin paljon omaa aikaa kun on oma koti toisin kuin Ukissa..:) Nyt saa/joutuu olemaan myös paljon omissa oloissaan, toisaalta sitä kaipaa, toisaalta en osaa yhtään olla.

Koirat juoksuilee, haistelee joka ruohotupon ja nuolee ja nuolee ja tyrkyttää ittejään toisilleen, puetaan ja riisutaan housuja jne. Mun seuraava koira vois olla vihdoin se uros! Daamin piti jo olla, mut se on muuten niin äijä et moni äijä kalpenee sen rinnalla. Onneks ne on sitten kohta taas hetkeks ohi, Daamin kanssa kisataan omissa kisoissa (liian)monta starttia ilman treeniä..:D Osaa se (jotain), mutta semmonen tarkkuus voi puuttua tekemisestä..:) Ei haittaa!

Koirat on <3

3 kommenttia:

 1. Näin sinut ja koirasi sattumalta varmaan joskus viikko takaperin lenkillä. Teki mieli tulla moikkaamaan mutten sitten kuitenkaan kehdannut. (: Olen itsekkin hommaamassa espanjanvesikoiran vuoden sisällä ja luen paljon perrojen omistajien blogeja. Olen pidemmän aikaa lukenut blogiasi ja tykkään pirteistä posteistasi. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lukijat kommentoi ja vielä kivempi olis kun olisit tullu vaan moikkaamaan..:) Mun postaukset on aika realistisia, välillä hyvää ja välillä huonoa, ei aina pinkkien lasien läpi katselua..;)
   Hyvään rotuun olet päätynyt..:) Miks mullakin on kauhee pentukuume!! Parantumaton.

   Poista
 2. Joo miusta on just hyvä kun kirjoitetaan suoraan asiat niin kuin ne on. Silleen saa kyllä parhaiten käsityksen rodusta kiinnostuneille!

  VastaaPoista